Închide meniul

AS.ro LIVE | Eric de Oliveira a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești de senzație cu brazilianul care a scris istorie în Liga 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 23:55 / Actualizat: 28 septembrie 2021, 12:02

AS.ro LIVE | Eric de Oliveira a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești de senzație cu brazilianul care a scris istorie în Liga 1

Ana Maria Balaș, la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE

Eric de Oliveira a jucat pentru patru echipe diferite în campionatul nostru. Cele mai multe meciuri a bifat pentru Gaz Metan, aproape 150. În total, are peste 200 de meciuri în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric, la AS.ro LIVE

Nu doar că a jucat în România, dar și-a lăsat amprenta decisiv asupra fotbalului nostru. Eric este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, cu 66 de goluri.

Au trecut 13 ani de când brazilianul și-a făcut debutul în Liga 1, într-un Gaz Metan – Oțelul 2-2 din iulie 2008. Primul gol l-a reușit într-un Gloria Buzău – Gaz Metan 1-2, în aprilie 2009.

„Nu, nivelul campionatului nostru a ajuns destul de jos, în principal din cauza problemelor cu banii care există în România. Foarte multe cluburi ies în față și spun că nu au obiective sau aud din ce în ce mai des că țelul principal e salvarea de la retrogradarea.

Sincer, e rușinos ce se întâmplă! E inadmisibil ca majoritatea cluburilor să-și propună evitarea retrogradării! Foarte puține scot capul și vor mai mult. Deși, bineînțeles, există și echipe, cum e Rapidul de exemplu, care au pretenții, însă nu le declară public pentru a nu crea aștepări”, a spus Eric, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și