Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Ionuț Rada a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești de senzație cu fostul campion al României

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2022, 10:30

AS.ro LIVE | Ionuț Rada a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești de senzație cu fostul campion al României

Ionuț Rada, invitat la AS.ro LIVE

Ionuț Rada, în timpul unui meci / Hepta

Ionuț Rada a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE. Fostul jucător la FCSB, Rapid și CFR Cluj a venit cu poveşti de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Rada are în palmares un titlu de campion în Liga 1, cu CFR Cluj, și două Cupe ale României, cu Rapid.

Ionuț Rada, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Crescut la Craiova, Ionuț Rada a semnat cu Rapid în 2004. Apoi, în 2007, fundașul a ajuns la FCSB, care la acea vreme se numea Steaua.

Avea să plece în fotbalul arab în 2010, dar s-a întors rapid în Liga 1, la CFR Cluj. Au urmat apoi alte două experiențe în străinătate, la Bari și Karlsruher, după care Rada a ieșit din fotbalul mare.

A jucat pentru Sănătatea Cluj în ultima parte a carierei, după care s-a retras anul trecut, la 38 de ani.

Reclamă

EXCLUSIV | Ionuţ Rada, cuvinte uriaşe la adresa legendarului Ilie Balaci

Ionuţ Rada a venit cu poveşti fabuloase la AS.RO LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan. Rada a vorbit despre relaţia senzaţională cu legendarul Ilie Balaci, dar şi despre sfertul euro-fantastic, Steaua – Rapid.

Legendarul Ilie Balaci a fost cel care l-a debutat în Liga I, la Craiova, pe Ionuţ Rada. Fostul fundaş a apărut prima dată în tricoul oltenilor acum 21 de ani. Rada a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Marele Blond şi cum l-a ajutat Ilie Balaci în carieră.

„Foarte mult a însemnat pentru mine Ilie Balaci. Cu nea Ilie am avut o relaţie foarte apropiată. Când am plecat de la Craiova ne auzeam mereu la telefon şi îmi dădea sfaturi. Îmi spunea să am grijă de familie, de fete. Îmi spunea să mă duc la sală, să mă antrenez.

Reclamă 4 / 0/3

Mă făcea să mă simt ca din familia lui. Nu a fost deloc uşor când a plecat nea Ilie. Mă chema mereu la Bucureşti, la el acasă, să vorbim. A fost o onoare pentru mine ca Ilie Balaci să mă debuteze la echipa mare”, a spus Ionuţ Rada, la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și