Închide meniul

"Ascultare era cu Bogdan!" Gigi Becali nu s-a băgat peste Toni Petrea la finala Cupei: "Atât i-am spus: când pun mâna pe ei prietenele lor, să îi ia somnul"

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2020, 6:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
"Ascultare era cu Bogdan!" Gigi Becali nu s-a băgat peste Toni Petrea la finala Cupei: "Atât i-am spus: când pun mâna pe ei prietenele lor, să îi ia somnul"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Singurul lucru pe care Gigi Becali i l-a cerut lui Toni Petrea

FCSB a câştigat Cupa României, după o finală cu Sepsi, scor 1-0. După meci, patronul FCSB a dezvăluit că nu s-a băgat peste Toni Petrea la echipă, însă i-a cerut un singur lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali vrea ca Toni Petrea şi Neubert să facă antrenamente dure cu jucătorii pentru ca aceştia să doarmă cât mai bine. 

"Ascultare era cu Bogdan (n.r. – Bogdan Vintilă). Nu am vorbit cu Toni Petrea. Nu am intervenit peste el. Stai să vedem. Nu mă bag, atât i-am spus, să facă antrenamentele încât atunci când ajung acasă să îi ia somnul. Când pun mâna pe ei prietenele lor, să îi ia somnul", a spus Gigi Becali la Digisport. 

Toni Petrea, trofeu la debutul ca antrenor principal

Toni Petrea a câștigat primul trofeu al carierei, la chiar debutul său în postura de antrenor principal. 

Acum câteva luni nu știam ce se va întâmpla. Dar nu cred că știam că se va întâmpla așa ceva. Țin să felicit jucătorii, chit că în prima repriză jocul nostru a scârțâit puțin. Am intrat mult mai bine în repriza a doua, am avut o viteza mai bună, am marcat, puteam să mai marcăm.

Reclamă
Reclamă 4

E dificil de spus acum, e început de drum, am venit acum o săptămână. Trebuie să ne antrenăm și să ajungem unde ne dorim. Sunt surprinși probabil jucătorii de noul mod de lucru. Sper să fie un lucru bun. Încercăm să ne adaptăm la jucătorii pe care îi avem și încercăm să le creștem valoarea”, a spus Petrea, după câștigarea Cupei României.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și