Închide meniul

Asta ar fi bomba anului! Cosmin Olăroiu, pe lista celor de la CFR Cluj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 august 2021, 21:25

Asta ar fi bomba anului! Cosmin Olăroiu, pe lista celor de la CFR Cluj

Cosmin Olăroiu ar fi pe lista celor de la CFR Cluj

ImagineChina / Stringer via Hepta

Cosmin Olăroiu este varianta bombă la care visează Neluţu Varga, scrie prosport.ro. Totuşi, şansele ca Olăroiu să accepte oferta campioanei sunt destul de mici, având în vedere că antrenorul este în proces cu fostul club din China la FIFA, care nu i-a dat banii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu, pe lista celor de la CFR Cluj

Conform sursei citate, cei de la CFR Cluj au luat legătura atât cu Dan Petrescu, dar şi cu Cosmin Olăroiu. Cei doi ar fi avut acelaşi răspuns: nu negociază nimic până când Şumudică nu are contractul reziliat. Între timp, CFR Cluj i-a reziliat contractul lui Marius Şumudică. Totuşi, marele favorit să devină antrenorul campioanei este Dan Petrescu. De altfel, Olăroiu a spus în trecut că nu ia în calcul preluarea unei echipe până nu îşi rezolvă litigiul cu cei de la Jiangsu Suning.

Nu se pune problema întorcerii mele în momentul de față, până nu se rezolvă problema cu chinezii. Este un proces, dacă câștig, câștig. Clubul a dispărut. La banii pe care noi i-am primit nu s-au plătit taxele. Nu ai voie să transferi banii, dacă taxele nu sunt plătite. Prin acest proces, vor să-i oblige să plătească taxele, lucru care ar elibera banii pe care îi avem în China și eu și jucătorii„, spunea Cosmin Olăroiu în urmă cu o lună.

Pentru CFR Cluj urmează derby-ul cu FCSB şi, cel mai probabil, pe bancă va sta Vergil Andronache, antrenorul de la echipa secundă a clubului.

Marius Şumudică a plecat de la CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat despărţirea de Marius Şumudică. Campioana României şi-a luat rămas bun de la antrenor prin intermediul unui comunicat de presă.

Reclamă

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Marius Șumudică au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Deși echipa se află pe primul loc în campionat, ambițiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părți implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea. Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!„, a transmis CFR Cluj.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și