Închide meniul

"Ăsta e jucător fenomen. E peste toţi!" Gigi Becali are un nou favorit şi a dezvăluit ce transferuri a ratat: "Nu a vrut să îl dea!" Mesaj pentru Moruţan

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2021, 20:35

Reclamă
"Ăsta e jucător fenomen. E peste toţi!" Gigi Becali are un nou favorit şi a dezvăluit ce transferuri a ratat: "Nu a vrut să îl dea!" Mesaj pentru Moruţan

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Beclai are un nou favorit la FCSB

Cota lui Octavian Popescu, noul puști minune al echipei pregătite de Toni Petrea, a crescut de 7 ori în câteva luni. Popescu era cotat la începutul sezonului la 50.000 de euro, iar acum, transfermarkt.com i-a stabilit o cotă de 350.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a decis să-i pună o clauză de 100 de milioane de euro. Octavian Popescu mai are contract cu FCSB până în 2024.

"Cel mai mare jucător român din toate timpurile care a fost este Hagi. Jucători ca Hagi, ca Messi, ca Neymar sunt geniali.

Eu zic că al doilea geniu va fi Popescu. Am vorbit cu Meme când era în cantonament. Mi-a zis că este peste toţi. Şi peste seniori este Octavian Popescu. Ăsta e jucător fenomen. O să demonstrez şi o să fac un transfer de 40 de milioane şi o să va închid gura", a spus Gigi Becali la Digisport. 

Gigi Becali a anunţat că îl ţine pe Moruţan să ia titlul

Becali a vorbit şi despre situaţia lui Olimpiu Moruţan, despre care s-a spus că există ofertă de 10 milioane de euro din zonele arabe. 

Reclamă
Reclamă 4

"Când e vorba de bani, nu aveți gândirea mea. Eu vreau bani mulți. Până acum s-a dovedit că am făcut bine. Faliment Dinamo, faliment Rapid, faliment Vaslui. Îl țin pe Moruțan ca să am mai multe șanse la titlu.

Câștig campionatul, ipotetic, mă duc în Liga Campionilor, Moruțan costă mai mult sau mai puțin? Eu cred că dacă Moruțan juca în UCL făcea 40 de milioane, așa vreau doar 15 pe el. Coman la fel, Man la fel. Mă refer la potențialul lui Moruțan. Poate nu fac bine, dar dacă așa vreau eu. Am demonstrat de vreo 15 ani că fac bine", a mai spus Gigi Becali. 

Gigi Becali, refuzat de Gică Hagi

Gigi Becali a mai spus că a încercat să îl ia pe Virgil Ghiţă de la Viitorul. Patronul FCSB a dezvăluit că "Regele" nici nu a vrut să audă de transfer. Becali l-a vrut şi pe Dumitru Cardoso de la Mediaş, dar transferul a picat din cauza impresarilor. 

Reclamă

Am făcut o echipă stabilă, pe cine să mai iau din România? Nu pot să-l iau pe Burcă, nu mi-l dă CFR. Chindriș nu ne interesează. Doar pe Ghiță l-am vrut și a zis Hagi că nu vrea să-l dea. A vorbit MM cu impresarul lui Cardoso, atâția bani la semnătură, pentru comisionul meu. Bine, la revedere. Stai la Mediaș. Eu nu dau comisioane”, a mai spus Gigi Becali. 

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39 23 iun.

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38 23 iun.

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18 23 iun.

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18 23 iun.

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15 23 iun.

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06 23 iun.

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și