Închide meniul

„Ăsta e nivelul lui!” Valeriu Iftime l-a pus la zid pe Mihai Stoica, după ce managerul FCSB a spus că educația este un „factor perturbator” pentru fotbaliști: „E o crimă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2021, 10:53

„Ăsta e nivelul lui! Valeriu Iftime l-a pus la zid pe Mihai Stoica, după ce managerul FCSB a spus că educația este un „factor perturbator pentru fotbaliști: „E o crimă

Mihai Stoica, reacţie după ce s-a decis ca fanii să revină pe stadioane

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Valeriu Iftime i-a dat o replică dură lui Mihai Stoica, după ce managerul FCSB a spus că nu dă mare importanță pentru educația fotbaliștilor. „Mi-ar conveni ca jucătorii să fie foarte buni la școală, dar pentru mine prioritatea este fotbalul. Dacă un fotbalist este stresat de școală, nu-l forțezi!„, a fost declarația lui MM care l-a scos din sărite pe Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime l-a pus la zid pe Mihai Stoica

„Până la urmă, cam ăsta e nivelul lui Mihai Stoica. Eu îl apreciez, e un tip informat, dar faptul că tratează așa capitolul educației…el doar încearcă să se pună bine cu fotbaliștii. 

Cum e vaccinul, așa e și cu școala. Sunt unii formatori de opinie. Dacă Moruțan lua BAC-ul, era un model pentru mulți puști pe care îi întrebi ce e «Baltagul», spun că e o unealtă de luptă, nu un roman al lui Sadoveanu”, a declarat Valeriu Ifimte la gsp.ro.

Valeriu Iftime: „E o crimă să nu-i pui să meargă la școală”

Valeriu Iftime este de părere că sportivii trebuie să fie trimiși la școală, cel puțin până la 18 ani.

„Mi se pare că e extrem de importantă educația în viața fotbaliștilor. De fapt, cred în tot ce se întâmplă acum în România se vede lipsa educației, apropo de vaccin și alte lucruri. Unii fotbaliști poate nici nu știu să scrie. E o crimă! E o crimă să nu-i pui să meargă la școală, are tot timpul din lume să facă fotbal. 

Reclamă

Dar decât să stea în cameră și să asculte manele, mai bine se duc la școală. Până la 18 ani, e mai importantă școala decât fotbalul”, a mai spus patronul de la Botoșani.

Octavian Popescu nu s-a prezentat la BAC! „A spus că n-are timp de examene”

Octavian Popescu, noua vedetă de la FCSB, nu s-a prezentat la examenul de Bacalaureat. Un profesor a dezvăluit ce mesaj a primit de la preferatul lui Gigi Becali.

„Colegii lui au fost la Bacalaureat, iar acum se pregătesc de facultate. El a zis că poate vine pe la toamnă, dacă o să aibă timp”, a spus unul dintre profesorii lui Popescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și