Închide meniul

Astăzi începe noul sezon din Liga 1. FC Botoşani – FCSB, meciul care deschide balul! Cum arată programul primei etape şi care sunt favoritele la trofeu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 iulie 2021, 0:20

Astăzi începe noul sezon din Liga 1. FC Botoşani – FCSB, meciul care deschide balul! Cum arată programul primei etape şi care sunt favoritele la trofeu

Astăzi începe noul sezon din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FC U Craiova 1948, Rapid şi CS Mioveni sunt echipele care au promovat pe prima scenă. Oltenii lui Adrian Mititelu au un start de foc, împotriva campioanei ultimilor patru ani. Îşi încearcă forţele cu CFR Cluj, care tocmai a obţinut, cu emoţii, calificarea în turul doi preliminar al UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi începe noul sezon din Liga 1

Prima etapă a noului sezon din Liga 1 este programată pe durata a cinci zile. Măcinaţi de probleme financiare şi intraţi în insolvenţă, dinamoviştii joacă luni. Acestea sunt meciurile din prima rundă:

Joi
FC Botoşani – FCSB, 20:30

Vineri
Sepsi – Academica Clinceni, 18:30
CFR Cluj – FC U Craiova 1948, 21:30

Sâmbătă
Gaz Metan Mediaş – CS Mioveni, 18:30
Universitatea Craiova – FC Argeş, 21:30

Reclamă

Duminică
UTA – Farul Constanţa, 18:30
Rapid – Chindia Târgovişte, 21:30

Luni
Dinamo – FC Voluntari, 20:30

Managerul general al lui FCSB, Mihai Stoica, speră ca echipa pe care o reprezintă să nu mai aibă probleme cu arbitrajele. Sebastian Colţescu a fost delegat la duelul de la Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul ăsta arătăm bine. Problema e că dacă intervin accidentări, ca anul trecut, forţa noastră scade exponenţial. Deja îl avem pe Olaru accidentat, nu va face deplasarea la Botoşani. Probabil numai nouă ni se întâmplă ca la un meci amical un jucător să se accidenteze în urma unui fault.

Sper să nu mai avem probleme cu accidentările, să nu mai avem probleme imense, ca anul trecut, din cauza arbitrajelor. Dacă se va continua în direcţia asta, n-avem nicio şansă. Aşteptăm VAR-ul. Bănuiesc că la VAR va fi mai greu, chiar dacă sunt jucători ca Sterling care şi aşa reuşesc.

Mihai Stoica: „Vrem să jucăm în Bucureşti, la stadionul Arcul de Triumf”

Şi încă o problemă, să nu mai fim alungaţi. Să jucăm în Bucureşti, să nu mergem să jucăm la Giurgiu. Dacă înainte eram goniţi că jucau mii de copii pe cel mai mare stadion al ţării, probabil acum vom fi alungaţi că se joacă Dota 2. Am făcut la Arc să jucăm, n-am făcut la Ghencea. Este jenant, este strigător la cer să mergem în continuare cu acest nonsens. Tocmai s-a întâmplat că a pierdut un pilot lada cu scule din avion. Nu e OK, Armata trebuie să facă altceva.

Vrem să jucăm în Bucureşti, suntem o echipă cu sediul în Bucureşti. Nea Talpan spunea să suntem din Berceni. Există cartier Berceni în Bucureşti. Eu îmi doresc să jucăm la Arc. Sunt foarte mari probleme cu accesul spectatorilor pe stadion. Dacă vin 2.000 de spectatori pe 8.000 de scaune e altfel, dacă vin pe 55.000 de locuri nu se vede bine”, a spus Mihai Stoica.

Care sunt favoritele la câştigarea Ligii 1

Înaintea primei etape, CFR Cluj este considerată de bookmakeri a avea prima şansă la terminarea play-off-ului pe primul loc. FCSB are a doua şansă şi este urmată de Universitatea Craiova. Sepsi este a 4-a, în timp ce specialiştii o văd pe Rapid drept a 10-a favorită la titlu.

Giuleştenii au fost campionii transferurilor în această vară. Romario Moise a fost al 8-lea nou-venit la Rapid, după ce au mai semnat Cristi Săpunaru, Dragoş Grigore, Junior Morais, Nicolae Carnat, Alexandru Albu, Claudiu Belu şi Ljuban Crepulja.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și