Închide meniul

Astra – Botoşani 1-1. Marius Croitoru şi-a ieşit din minţi! Reproşuri incredibile: "Plătim toţi pentru greşeala unui singur jucător!"

Dragoș Vasile Publicat: 18 martie 2021, 17:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Astra – Botoşani 1-1. Marius Croitoru şi-a ieşit din minţi! Reproşuri incredibile: "Plătim toţi pentru greşeala unui singur jucător!"

Clauza anti-Gigi Becali din contractul lui Marius Croitoru cu FC Botoșani

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Astra - Botoşani 1-1
  • Marius Croitoru a răbufnit

Mattia Montini a egalat în minutul 79, din centrarea perfectă a lui Valentin Gheorghe. Nervii şi-au spus cuvîntul, iar Croitoru nu a mai rezistat şi a pus tunurile pe jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Aş fi incorect să spun că nu sunt mulţumit, dar dacă eram puţin mai atenţi la acea fază, era şi mai bine. Cum de altfel puteam să şi primim gol în prima repriză, când au avut bară. Când eşti conştient că poţi pierde tot, atunci eşti mai temător. 

Marius Croitoru: "Plătim toţi pentru greşeala unui singur jucător"

Cine era în marcaj cu el, pentru că cineva trebuia să răspundă de el, nu s-a achitat de sarcini. Din păcate, plătim toţi pentru greşeala unui singur jucător. De-asta trebuie să înţeleagă că trebuie să fie mult mai responsabili în astfel de momente", a răbufnit Croitoru la finalul meciului.

Reclamă

Astra – Botoşani 1-1. Remiza nimănui! Papa şi Montini au marcat în meciul care complică calculele la play-off

Astra Giurgiu şi FC Botoşani au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din etapa cu numărul 28 a Ligii 1. În prima repriză, Enriko Papa a marcat un gol superb, după un şut cu exteriorul. În actul secund, Montini a anulat avantajul gazdelor cu o lovitură de cap.

Remiza de astăzi complică calculele pentru play-off. FC Botoşani rămâne pe locul 5, cu 38 de puncte, în timp ce Astra urcă pe locul 7, cu 36 de puncte. În ultimele două meciuri din sezonul regulat, giurgiuvenii vor juca cu Gaz Metan şi UTA, în timp ce moldovenii au dueluri cu Viitorul şi FC Voluntari.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"
Liga 1 • 5 mart., 16:45
„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional
Liga 1 • 3 mart., 18:19
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone