Închide meniul

Astra – Dinamo 1-0. Eugen Neagoe deplânge situaţia "câinilor" după ce Gigi Mulţescu şi-a dat demisia: "Era cel mai în măsură să continue!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 aprilie 2021, 18:28

Astra – Dinamo 1-0. Eugen Neagoe deplânge situaţia "câinilor" după ce Gigi Mulţescu şi-a dat demisia: "Era cel mai în măsură să continue!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eugen Neagoe, prima reacţie după demisia lui Gigi Mulţescu

Eugen Neagoe a fost luat prin surprindere de decizia lui "SMURD". Tehnicianul l-a lăudat pe fostul antrenor al "câinilor" şi le-a transmis "sănătate" dinamoviştilor, care trec prin cea mai dificilă perioadă din istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îmi pare rău pentru 'nea Gigi. Este un antrenor valoros, un om de valoare. Era cel mai în măsură să continue. Este complicată situaţia. Le doresc multă sănătate. Pe mine mă interesează ce se întâmplă la noi. Celor de la Dinamo, sincer, multă sănătate!

Eugen Neagoe: "Celor de la Dinamo, sincer, multă sănătate!"

Au fost durităţi de ambele părţi. Sunt două echipe care vor să ajungă în finală. Ar trebui să fim bucuroşi. Este foarte bine că nu am primit gol. Ne doream să câştigăm cu 2-0 sau 3-0. Putea şi Dinamo să înscrie. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor. Este bine că nu avem probleme mari de sănătate. Răduţ are o problemă musculară. Nu ştiu dacă e un moment favorabil. Ceea ce ne dorim noi vineri îşi doresc şi cei de la Dinamo. Sper să ne refacem cât mai rapid", a spus Eugen Neagoe, la finalul meciului.

Gigi Mulţescu şi-a dat demisia după înfrângerea cu Astra din Cupa României!

Gigi Mulţescu şi-a dat demisia, în direct, după eşecul cu Astra din Cupa României. "Câinii" au ajuns la cinci înfrângeri consecutive, în toate competiţiile, iar "SMURD" a cedat!

Reclamă

"Eu o să îmi pun demisia pe cale amiabilă cu conducerea. Nu am anunţat jucătorii. Eu am vrut de meciul trecut, numai că venea meciul ăsta la câteva zile şi nu aveam dreptul să provoc valuri. Echipa avea nevoie de linişte şi mi-am retras demisia. Nu mai există cale să mă răzgândesc, acum nu. Este un cumul de factori. Mă opresc aici!", a anunţat Gigi Mulţescu, după eşecul cu Astra.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și