Închide meniul

Astra e pregătită să bage juniorii cu Universitatea Craiova! "Pe mine mă interează mai puţin cine câştigă acest campionat"

Antena Sport Publicat: 2 august 2020, 16:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Astra e pregătită să bage juniorii cu Universitatea Craiova! "Pe mine mă interează mai puţin cine câştigă acest campionat"

Profimediaimages

Dani Coman, noi detalii despre finalul campionatului

În cazul în care Universitatea Craiova va remiza cu CFR Cluj, meciul Astrei cu oltenii va conta decisiv în stabilirea campioanei, dar nu ştim dacă se va mai disputa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman: "Ne dorim să disputăm cele două meciuri pe teren"

"Am demonstrat că vrem să terminăm acest sezon pe teren. De aceea le-am făcut teste şi celor de la echipa a doua. Din păcate, au ieşit şi teste pozitive. Vom vedea ce răspuns primim de la DSP şi de la LPF. 

Ne dorim să disputăm cele două meciuri pe teren. Vom juca cu jucătorii pe care îi avem sănătoşi, indiferent dacă vor fi de la prima sau de la a doua echipă. 

Dacă meciul de la Craiova se va termina egal, decizia rămâne la CEx. Pe mine mă interează mai puţin cine câştigă acest campionat. 

Am văzut scenarii că ar trebui să pierdem cu 3-0, nici Craiova nu a pierdut când s-a amânat meciul cu noi. Nu e normal ca acest campionat să se termine la Comisii", a spus Dani Coman. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:20

LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florin Tănase a deschis scorul la Sf. Gheorghe. Primul gol de la revenirea în tricoul roş-albaştrilor

22:20

LIVE VIDEOPAOK – Aris 0-1, în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e condusă după ce a lovit de două ori bara

22:00

VIDEOFC Porto – Arouca 4-0 a fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal. Braga – Rio Ave începe la 22:30

21:54

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! A primit o centrare excelentă de la Băluță

21:47

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali: „O mândrie şi o fericire foarte mare”

21:30

LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos 1-0. Derby-ul Atenei e în direct în AntenaPLAY

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și