Închide meniul

Astra Giurgiu-CFR Cluj 2-2. Trupa lui Dan Petrescu pierde primul loc în Liga 1. Surpriză uriașă la Giurgiu. Craiova devine favorită la titlu

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 18:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Reclamă
Astra Giurgiu-CFR Cluj 2-2. Trupa lui Dan Petrescu pierde primul loc în Liga 1. Surpriză uriașă la Giurgiu. Craiova devine favorită la titlu

Captură Digi Sport

Jucătorii lui CFR Cluj se bucură după golurile din meciul cu Astra

LIVE TEXT Astra Giurgiu-CFR Cluj 2-2

UPDATE Min 90+4 – Final de meci la Giurgiu! Astra scoate un punct uriaș după ce a fost condusă cu 0-2, iar CFR nu mai este lider în Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE Min. 86 – Asediu la poarta gazdelor. Vinicius are o nouă ocazie uriașă, dar lovitura sa de cap a fost parată de Lazar.

UPDATE Min. 85 – Ocazie mare pentru CFR! Chipciu a avut o acțiune splendidă, dar șutul său puternic a fost respins peste poartă de Lazar.

UPDATE Min. 78 – GOOOOOL Astra! Denis Alibec egalează cu un șut din careu, după ce nu a fost marcat de fundașii ardelenilor. Este a 14-a reușită pentru căpitanul Astrei din acest szon.

UPDATE Min. 59 – Camora are o ocazie importantă, dar Lazar reține fără probleme.

Reclamă

UPDATE Min. 46 – Budescu are un șut senzațional, dar Arlaukis a respins mingea.

UPDATE Min. 45+2 – Pauză la Giurgiu. CFR Cluj conduce cu 2-1

UPDATE Min. 31 – GOOOOOL Astra Giurgiu! Radunovic are o acțiune pe cont propriu, centrează în careu, iar Bordeianu și-a înscris un autogol hilar.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE Min. 17 – GOOOOOL CFR Cluj! Deac a avut o lovitură de cap puternică, portarul Lazar a respins în față, iar Ovidiu Burcă a fost pe fază și a majorat scorul pentru oaspeți.

UPDATE Min. 12 – GOOOOOL CFR Cluj! Itu a șutat puternic din afara careului, iar Rondon a devenit în poartă. Este a doua reușită a atacantului în Liga 1.

UPDATE 20:01 – A început meciul. 

Astra: Lazar – Pahonţu, Graovac, Dandea, Radunovic – G. Simion, Crepulja, Seto – Alibec, Fatai, Budescu

Rezerve: Bolboaşă, Bruno, Graur, Dima, G. Şerban, V. Gheorghe, Balaure, Stahl, Răduţ

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Bordeianu, Djokovic – Deac, Rondon, Costache

Rezerve: Sandomierski, Manea, Ciobotariu, Hoban, Chipciu, Păun, Petrila, Golofca, L. Traore

Reclamă

CFR Cluj a cedat șefia în Liga 1 după ce Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 la Mediaș. Jucătorii lui Dan Petrescu au parte de o de plasare grea, pe terenul unei echipe în formă. Petrescu se va baza și în acest meci pe Arlaukis, care va rămâne în Gruia până la finalul stagiunii. 

Astra Giurgiu-CFR Cluj, de la ora 20:00, live text pe AntenaSport

De partea cealalată, Astra vine după un succes uriaș împotriva celor de la FCSB. A fost 3-2 într-un duel în care Denis Alibec a strălucit pe teren, cu două goluri și o pasă decisivă. Alături de el s-a remarcat și Constantin Budescu, iar cei doi sunt principalele ”arme” de care se teme Petrescu înainte de meci.

În sezonul regulat Astra a câștigat duelul cu CFR cu 3-2, dar ardelenii și-au luat revanșa la retur, 2-0, dar și în turul din play-off, în luna martie când s-au impus cu 2-1.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! Vezi toate știrile
Citește și