Închide meniul

Astra Giurgiu i-a stabilit viitorul lui Bogdan Andone. Ce se întâmplă cu antrenorul giurgiuvenilor

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 13:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:02

Astra Giurgiu i-a stabilit viitorul lui Bogdan Andone. Ce se întâmplă cu antrenorul giurgiuvenilor

SportPictures / George Ilinca/Sport Pictures via hepta

Bogdan Andone, pregătit să vină la Rapid

  • Conducerea Astrei a anunțat ce se întâmplă cu Andone
  • Andone mai avea contract până pe 16 iunie
  • Astra joacă cu Gaz Metan de la ora 20:00

Conducerea giurgiuvenilor a ajuns la un acord atât cu Andone, cât și cu Gabi Tamaș, experimentatul fundaș. Contractul lui Andone expira pe 16 iunie, dar el va rămâne la club încă un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman: ”Andone va semna prelungirea”

”Am încheiat negocierile și Bogdan Andone va semna prelungirea. Atât el, cât și staff-ul său, vor semna pe încă un an cu Astra. Și cu Gabi Tamaș am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, tot pe încă un an”, a spus Coman, pentru Digi Sport.

Andone dezvăluia zilele trecute că primise o ofertă din Emiratele Arabe Unite, dar se pare că între timp a refuzat banii arabilor și va continua pe banca giurgiuvenilor. 

Reclamă

"Vă spun în premieră! Chiar azi-noapte am primit un telefon din Emirate de la o echipă care m-a întrebat dacă mă interesează să vin. M-a sunat cineva la două noaptea: <<Ce faci? Dorm. Mi-a zis dacă sunt interesat.>>

Nu e o echipă de top, e din partea a doua a clasamentului, dar financiar e o ofertă foarte bună. Cumnatul Marius Şumudică o să mă sune acum, să mă certe că nu i-am zis", spunea Andone pe 8 iunie.

Reclamă

Astra Giurgiu evoluează în Liga 1 contra lui Gaz Metan de la ora 20:00. Partida e în format live-score pe antenasport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!
Liga 1 • 25 ian., 13:48
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă