Închide meniul

Astra se va desfiinţa! Oficialii clubului din Giurgiu, cerere oficială de retragere din Liga a 3-a

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2022, 19:10

Astra se va desfiinţa! Oficialii clubului din Giurgiu, cerere oficială de retragere din Liga a 3-a

Astra se desfiinţează

Astra se desfiinţează / Hepta

Astra se va desfiinţa, după ce oficialii clubului din Giurgiu au înaintat o cerere de retragere din Liga a 3-a. Trupa condusă Ioan Nicolae va dispărea, la 6 ani după ce a devenit campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra evolua în Liga a 3-a, iar în acest sezon a suferit umilinţă după umilinţă. Ultima partidă a giurgiuvenilor a durat doar 47 de minute, Pucioasa conducând cu 12-0.

Astra se va desfiinţa! Oficialii clubului din Giurgiu, cerere oficială de retragere din Liga a 3-a

Oficialii clubului giurgiuvean au trimis o cerere către FRF, pentru ca echipa să fie retrasă din campionat. Astra se confruntă cu o situaţie financiară dezastruoasă, iar la acestea se mai adăugă şi datoriile pe care le are către anumiţi jucători, trecuţi pe la echipă în sezoanele precedente. Totodată, clubul a primit şi interdicţie la transferuri în acest sezon.

Astra susţine că FIFA i-a impus în mod greşit să le plătească salariile restante unor jucători precum Montini sau Boe-Kane, pentru că aceştia nu s-au înscris la masa credală, anunţă gsp.ro.

Cererea trimisă către FRF detaliază problemele cu care se confruntă clubul din Giurgiu, şi motivează alegerea retragerii din campionat.

Reclamă

„Având în vedere faptul că FIFA ne-a impus sancțiunea interdicției de a înregistra jucători, clubul a ajuns în situația de a nu-și putea constitui lotul. Ne aflăm în situația ingrată de a nu putea ieși din acest impas, deși nu datorăm sumele reclamate.

Nu putem scăpa de sancțiunea impusă abuziv de FIFA și suntem în situația de a nu avea un lot complet de jucători. În acest condiții, ne vedem nevoiți să solicităm retragerea din Campionatul Național Liga a 3-a”, se arată în cererea Astrei către FRF, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Astra, UMILINŢĂ incredibilă în Liga 3

CS Tunari – Astra 19-0! Astra a suferit o umilinţă incredibilă în Liga 3. Campioana României din 2016 a înregistrat cea mai dură înfrângere din istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatul este unul uluitor. Cu mari probleme financiare şi de lot, giurgiuvenii au fost făcuţi praf de CS Tunari, în etapa a 5-a a campionatului.

La o săptămână după ce a pierdut cu 0-13 împotriva lui CS Dinamo, Astra a stabilit un nou record negativ. În primele 45 de minute era deja condusă cu 7-0. Scorul a căpătat proporţii uriaşe în repriza secundă.

„Bifăm a patra victorie la rând iar lucrurile încep sa arate exact așa cum ne dorim. Echipa noastră a învins-o clar pe Astra Giurgiu scor 19-0 (7-0), meci disputat in aceasta după-amiaza pe stadionul Arsenal Tunari.

In urma acestui rezultat, echipa antrenata de Vali Negru trece pe primul loc, acolo unde îi este locul.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Mihai Marian (min.8 ,21), Gheorghe Alexandru (min.17), Dane Alexandru (min.23) ,Daniel Cîrjan (min.37), Mihai Vasile (min.39 ,44 ,56), Stoian Alexandru (min.55 ,72 ,79 ,84 ,87), Dumitrescu Antonio (min.61), Zatreanu Andrei (min.65 ,78 ,86), Ghinea Ștefan (min.81), Badea Teodor (min.83).

Cel mai frumos gol al partidei a fost marcat de Mihai Marian in minutul 21, dintr-un șut perfect din afara careului, direct in vinclul porții„, a transmis CS Tunari pe contul de Facebook.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și