Închide meniul

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi, în timpul meciului Sheriff – Farul. Tatăl lui Enes Sali: „Gata, plecăm din România”

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2023, 8:54

Reclamă
Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi, în timpul meciului Sheriff – Farul. Tatăl lui Enes Sali: Gata, plecăm din România”

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi, în timpul meciului Sheriff - Farul

Gică Hagi i-a răspuns lui Victor Angelescu / AntenaSport

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi, în timpul meciului Sheriff – Farul! Tatăl lui Enes Sali a criticat decizia „Regelui”, de a nu-l folosi pe acesta în meciul retur al partidei din preliminariile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sheriff Tiraspol a eliminat-o pe campioana României din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Moldovenii s-au impus cu scorul de 3-1 la general și au trimis echipa lui Gică Hagi în turul 2 preliminar al UEFA Conference League, acolo unde o vor întâlni pe campioana Armeniei, Urartu.

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi, în timpul meciului Sheriff – Farul! Ce l-a nemulțumit pe tatăl fotbalistului

Engi Sali, tatăl lui Enes, a fost nemulțumit de faptul că fiul său nu a fost utilizat în partida de la Tiraspol, pierdută de campioană cu scorul de 0-3.

Fotbalistul născut la Toronto a fost inițial legitimat la juniorii lui FC Barcelona, iar apoi a ajuns la Academia Hagi. Familia sa a renunțat la viața din Canada pentru a reveni în România, dar se pare că acum tatăl lui regretă această decizie.

„Mor aici, mi-a crescut tensiunea! Dar bagă-l, domne, și pe el, dacă nici acum nu-i dai șanse, atunci când?! Dă-i minute să arate ce poate! Nu se poate așa, d-aia a ajuns copilu’ să plângă acasă. Ce să mai creadă și el?, că de trei ani tot e ocolit

Reclamă

Ce-om fi venit noi de acolo?! Ca să ce?! Toți au avut șanse, una, două, trei, doar el, nu! Nu e normal, nu că sunt eu tatăl lui. Dar ce-are cu el, nu pricep. În fine, probabil, vom părăsi și România, gata, ne întoarcem în Canada!”, a spus Engi Sali, potrivit gsp.ro.

În momentul de față, Enes Sali este cotat la 700.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Acesta a ajuns în România în anul 2021, iar de atunci a jucat 45 de meciuri pentru echipa lui Gică Hagi. În aceste partide a reușit să marcheze de 3 ori și să ofere 2 pase decisive.

De asemenea, în anul 2021 a debutat la echipa națională a României, într-un meci cu Liechtenstein, care a contat pentru preliminariile Cupei Mondiale din Qatar. Atunci, tânărul fotbalist a jucat 8 minute pentru selecționala conusă la vremea respectivă de Mirel Rădoi, iar România s-a impus cu scorul de 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, criză de nervi după ce Farul a fost eliminată din Champions League

Gică Hagi nu s-a putut abţine şi şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Sheriff. „Regele” susţine că fotbaliştii săi au fost temători şi lipsiţi de personalitate în confruntarea cu moldovenii.

De asemenea, Hagi a declarat că Farul s-a prezentat în cea mai proastă versiune. Managerul campioanei susţine că jucătorii săi din atac au fost inexistenţi, criticându-şi totodată şi apărarea.

„Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!

Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!

Când nu joci fotbal, e clar, îi așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră!

În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră…”, a declarat Gică Hagi, conform sursei citate anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și