Închide meniul

Atac la "perla" lui Becali! Octavian Popescu, desființat de un fost antrenor din Liga 1: “Dacă joci 2-3 partide nu înseamnă că pleci la AC Milan sau Juventus"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2021, 16:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Atac la "perla" lui Becali! Octavian Popescu, desființat de un fost antrenor din Liga 1: “Dacă joci 2-3 partide nu înseamnă că pleci la AC Milan sau Juventus"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Octavian Popescu

Vasile Miriuță (52 de ani) a tras un semnal de alarmă. Fostul antrenor al lui Dinamo și CFR Cluj crede că Octavian Popescu nu ar trebui comparat cu Mbappe şi Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Miriuță: “Îi facem pe tineri Maradona, Messi, mai buni ca ei” 

„Îi facem Maradona, Messi, mai buni ca ei. Dacă joci 2-3 partide nu înseamnă că pleci la AC Milan sau Juventus. Sunt jucători talentați, dar noi, românii, cum apare unul, îl facem de 150 de milioane de euro. Să nu se piardă pe drum din această cauză!”, a declarat Miriuță pentru Realitatea Sportivă.

Ultima echipă antrenată de Vasile Miriuță în Liga 1 a fost Hermannstadt, de care s-a despărțit în luna iunie 2020. În prezent, el o pregătește pe Minaur Baia Mare, în Liga 3. 

Octavian Popescu, vedetă în presa din Italia 

În ciuda afirmațiilor lui Vasile Miriuță, Octavian Popescu a atras cu adevărat atenția italienilor. Aceștia l-au comparat cu Federico Chiesa, starul lui Juventus. 

"Prima dată când l-am văzut mi-a reamintit de Federico Chiesa. Mi-am adus aminte de un gol marcat de Chiesa cu Spezia, când era la echipa Primavera a Fiorentinei. 

Reclamă

Ambii sunt dreptaci. Au în comun și viteză, pe care și-o pun cel mai bine în valoare când joacă în bandă, și faptul că reușesc să scoată ușor adversari din joc. De asemenea, e de remarcat naturalețea cu care controlează mingea și cu care șutează la poartă. 

Pentru un club imens ca Juventus, poate fi o afacere, dar doar după o eventuală colaborare cu o echipă mai mică, precum Sassuolo sau Cagliari, unde să-l cedeze pentru a putea juca. Pentru Popescu un club mai potrivit ar fi, poate, Milan sau Napoli”, a spus scouterul Francesco Panfili.  

Octavian Popescu a strâns 18 apariții în primul său sezon la nivelul Ligii 1. El și-a trecut în cont un gol și șase pase decisive în campionat. La doar 18 ani, este cotat la 350.000 de euro, conform Transfermarkt. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și