Închide meniul

Atanas Trică abia așteaptă să revină la Universitatea Craiova din vară: „E o legătură puternică pentru că sunt oltean 100%”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 februarie 2023, 12:01

Atanas Trică abia așteaptă să revină la Universitatea Craiova din vară: E o legătură puternică pentru că sunt oltean 100%”

Atanas Trică vrea să revină la Universitatea Craiova din vară

Atanas Trică este împrumutat la CSA Steaua până în vară / Antena Sport

Atanas Trică abia așteaptă să revină la Universitatea Craiova din vară. Atacantul a fost împrumutat de formația craioveană la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Eugen Trică a înscris un singur gol în cele 10 partide în care a jucat până acum pentru militari. A debutat la formația din Liga 2 chiar împotriva tatălui său, care o antrena în vară pe Metaloglobus.

Atanas Trică abia așteaptă să revină la Universitatea Craiova din vară: „E o legătură puternică pentru că sunt oltean 100%”

„E un sentiment câteodată plăcut, câteodată neplăcut (n.r. – să joace împotriva tatălui său), pentru că aproape de fiecare data l-am batut. Da, e normal să am o legatură puternică cu Universitatea pentru că sunt oltean 100% eu, tot neamul meu e din Craiova”, a declarat atacantul pentru sport.ro.

Atanas Trica a vorbit și despre Ilie Balaci, bunicul său. Marele fotbalist a murit când Atanas avea numai avea 13 ani.

„A fost cea mai grea zi din viața mea de până acum. Cred că de la bunicul meu am luat, tot așa, ca om. Era de departe cel mai exigent om pe care l-am întâlnit în viața mea, pentru că dacă veneam de la un meci și îi ziceam că am dat trei goluri, zicea: «De ce n-ai dat cinci, șase, șapte?»”, a mai spus Atanas Trică pentru sursa citată.

Reclamă

Mihai Rotaru, ultimatum pentru jucătorii săi înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj: “Trebuie să spălăm rușinea!”

Mihai Rotaru a transmis un ultimatum pentru jucătorii săi înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a 25-a din Liga 1. Patronul clubului din Bănie nu mai acceptă niciun pas greșit din partea elevilor lui Eugen Neagoe. Rotaru nu se gândește la alt deznodământ în afară de victoria echipei sale, la duelul cu formația lui Dan Petrescu.

Mesajul lui Rotaru a venit la scurt timp după ce s-a aflat că 8 jucători din lotul Universității Craiova se află pe “lista neagră” a omului de afaceri. Giedrius Arlauskis și-a reziliat deja contractul cu formația olteană, joi, iar în Bănie se anunță o restructurare masivă la nivelul echipei.

“Și ei (n.r. – CFR Cluj) sunt cu problemele lor, noi cu ale noastre, poate chiar mai mari. Suntem într-o restructurare a lotului, a administrativului și sper să reacționăm bine spre foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Cine intră trebuie să știe și cred că vor știi că e un meci de care pe care. E un meci în care noi trebuie să spălăm rușinea ultimelor trei meciuri. Întotdeauna vom merge la victorie. În Bănie nu ai cum să mergi altfel.

Respectăm CFR. Suntem preacauți. Nu e vorba de teamă. Noi nu aruncăm prosopul, noi ne batem până la final. Și dacă eu mă bat până la final și jucătorii vor face la fel.

E un meci important pentru podium, pentru cupele europene, noi avem ca obiectiv în continuare, indiferent de rezultatul acestui meci, să fim pe podium așa cum am fost în ultimii aproape șapte ani de zile”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și