Închide meniul

"Aţi dovedit că sunteţi nişte eroi!" Contra i-a felicitat pe jucătorii lui Dinamo şi i-a atacat pe acţionari. "Ar trebui să vă fie ruşine”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 4 decembrie 2020, 21:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

"Aţi dovedit că sunteţi nişte eroi!" Contra i-a felicitat pe jucătorii lui Dinamo şi i-a atacat pe acţionari. "Ar trebui să vă fie ruşine”

profimediaimages

Cosmin Contra i-a felicitat din Spania pe jucătorii şi pe fanii lui Dinamo

Cosmin Contra a reacţionat după ce Dinamo a câştigat al treilea meci la rând în toate competiţiile. După 1-0 pe terenul lui FC Argeş, "câinii" s-au apropiat la cinci puncte de locurile de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Felicitări jucătorilor pentru această victorie. Aţi dovedit că sunteţi nişte eroi. Felicitări suporterilor pentru atmosfera creată înainte de meci. Poate pe ultima 100 de metri cei ce trebuie să îşi facă treaba şi să plătească pe toată lumea o vor face. Ar trebui să vă fie ruşine”, a scris Contra pe Instagram.

Fostul antrenorul lui Dinamo i-a felicitat din Spania şi pe suporteri, care au creat o atmosferă incendiară la hotelul unde au fost cazaţi jucătorii alb-roşilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmin Gurita (@cosmin2contra)

Cosmin Contra ar fi rămas la Dinamo pentru fani

Contra a transmis un mesaj emoţionant şi înainte să plece din ţară. El i-a asigurat pe suporteri că ar fi rămas la Dinamo dacă nu ar fi avut probleme de sănătate.

"Nu sunt un laș! Cei care mă cunosc cu adevărat știu câte sacrificii și compromisuri am făcut pentru Dinamo. În 4 luni, mi-am văzut familia o singură dată. Am fost trup și suflet pentru Dinamo.

Reclamă

Din cauza stresului, am avut probleme medicale care mi-au afectat foarte mult familia.

Sunt un luptător și aș fi găsit puterea să continui, dar nu mai este vorba de mine, ci de liniștea și echilibrul familiei mele", a scris Contra.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și