Închide meniul

Atmosferă incendiară în Craiova! Galeriile celor două rivale sunt gata să facă show! Ultraşii FC U Craiova 1948 au aprins torţe pe străzi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2022, 18:49

Atmosferă incendiară în Craiova! Galeriile celor două rivale sunt gata să facă show! Ultraşii FC U Craiova 1948 au aprins torţe pe străzi

Universitatea Craioga - FC U Craiova 1948 este derby-ul etapei

Captură Antena Sport

Se anunţă o atmosferă incendiară la Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948. Ultraşii echipei lui Adrian Mititelu au „furat startul” şi aufăcut show înainte de meci. Pe lângă scandările împotriva rivalei locale, fanii FC U Craiova 1948 au oferit un show pirotehnic pe străzi. Acesţia au aprins torţe şi au dat cu fumigene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 LIVE TEXT | 9.000 de fani la meci

Mihai Rotaru a anunţat că meciul de pe Ion Oblemenco se va juca cu peste 9.000 de fani în tribună, maximul permis de lege. Peluza Sud va primi 470 de bilete.

„Mai sunt aproximativ 1000 de bilete la vânzare, speranța e că până la ora meciului vor fi vândute toate”, a spus Mihai Rotaru, la Pro X.

Desfășurare uriașă de forțe la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Mobilizarea importantă de forțe înaintea derby-ului din Bănie, dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948, din etapa a 26-a a Ligii 1. Va fi un efectiv impresionant de jandarmi și polițiști în încercarea de a preîntâmpina orice incidente. Din informațiile Antena Sport, ordinea va fi asigurată de 300 de jandarmi. Pe străzile din apropierea arenei și la stadion vor mai fi aproximativ 200 de polițiști. O situație similară s-a întâmplat și la partida tur, câștigată de echipa lui Mihai Rotaru cu 2-0.

Pentru desfășurarea în condiții de normalitate a meciului între Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu au dispus următoarele măsuri:

Reclamă

Pentru deplasarea în siguranță a suporterilor la și de la stadion și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la nivelul municipiului Craiova, recomandăm suporterilor ambelor echipe să respecte reglulile stabilite de organizatori și foțele de ordine, să manifeste un comportament civilizat și să vină în spirjinul forțelor de ordine pentru un eveniment fără incidente.

Nu este primul meci la care participăm cu un număr și o amploare atât de mare. Suntem pregătiți pentru astfel de misiuni. La meciul precedent am păstrat un dialog permanent cu șefii galeriilor. Sperăm ca și de data aceasta comunicarea să fie la fel de bună„, a declarat purtătoarea de cuvânt de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Dolj, Claudia Niță, pentru Antena Sport.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și