Închide meniul

Au dat-o la pace! Pițurcă recunoaște că vorbește cu Gigi Becali: ”E greu să se mai schimbe”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 18:30

Au dat-o la pace! Pițurcă recunoaște că vorbește cu Gigi Becali: ”E greu să se mai schimbe”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Au dat-o la pace! Pițurcă recunoaște că vorbește cu Gigi Becali: ”E greu să se mai schimbe”

Pițurcă și Becali au fost într-un conflict deschis în ultimii ani, fostul antrenor al Craiovei fiind de partea Armatei în disputa pentru palmares. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă: ”Am vorbit cu Gigi, că nu mai vorbisem de multă vreme cu el”

Pițurcă, care și-a dat demisia de la Craiova după o înfrângre cu FCSB în decembrie, spune că mulți patroni din Liga 1 l-au ”copiat” pe Becali și se implică la echipă.

”Am vorbit cu Gigi, că nu mai vorbisem de multă vreme cu el. El dacă nu se bagă la echipă nu-i place. I-ar plăcea să fie campion. E greu să se mai schimbe.

Mulți patroni din Liga 1 au învățat de la Gigi și se bagă și ei peste antrenor. La un club de fotbal trebuie să conducă unul singur, care trebuie să asigure bugetul clubului. E dificil să fie mai multe persoane care să decidă”, a spus Pițurcă, pentru Digi Sport.

Victor Pițurcă nu mai suportă pauza cauzată de pandemie

Victor Pițurcă s-a săturat de pauza de fotbal, provocată de pandemia de coronavirus. Fostul selecționer așteaptă cu nerăbdare reluarea Ligii 1, care poate veni la jumătatea lunii iunie.

Reclamă

”Îmi doresc cât mai repede să revină fotbalul, fiindcă eu fără fotbal sunt blocat. Nu știu ce să fac în anumite momente. Când spuneam că fotbalul e viața mea, mă gândesc că era o placă. Dar acum îmi dau seama că ăsta e adevărul”, a spus Pițurcă, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și