Închide meniul

"Au fost condiţii execrabile!" Edi Iordănescu a dat vina pe gazon după FC Botoșani – CFR Cluj 2-1: "Nu ne cade bine"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2021, 19:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

"Au fost condiţii execrabile!" Edi Iordănescu a dat vina pe gazon după FC Botoșani – CFR Cluj 2-1: "Nu ne cade bine"

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Edi Iordănescu, după FC Botoșani - CFR Cluj 2-1

Edi Iordănescu a suferit prima înfrângere în Liga 1 din al doilea mandat la CFR Cluj. Antrenorul clujenilor a dat vina pe gazon, dar și pe jocul slab al elevilor lui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Au fost condiții execrabile"

"Ambele echipe au încercat să se descurce în condiţii execrabile. Condiţiile au fost aceleaşi pentru ambele. Trebuie să abordăm meciul pentru cele trei puncte. E adevărat că la lovitura liberă a fost şi neşansă, a rămas mingea, s-a dus la adversar şi a marcat.

Am pierdut prima repriză nejustificat. În repriza a doua am încercat să recuperăm diferenţa şi nu ne-a ieşit, chiar dacă am avut situaţii prin Păun, Rondon. Ăsta e fotbalul. E prima înfrângere, dar încercăm să dăm echilibru. E prima înfrângere şi nu cade bine. Felicităm adversarul de azi, pentru că a căutat victoria, dar asta e", a spus Edi Iordănescu la Digi Sport.

Întrebat dacă este satisfăcut de transferul islandezului Sigurjonsson, Edi Iordănescu a refuzat să ofere un răspuns. Antrenorul lui CFR Cluj se concentrează asupra următoarelor meciuri din campionat.

"Nu aş vrea să vorbesc acum despre jucătorii care au venit. Am zis că avem nevoie de soluţii, dar vreau să analizăm jocul ăsta, să ne redresăm. A fost o perioadă comprimată pentru noi şi, spre deosebire de adversarele noastre, noi o duceam de anul trecut, din trei în tre zile. Pe jucătorii noi îi vom integra", a mai spus Iordănescu. 

Reclamă

Iordănescu a mai pierdut un singur meci în cel de-al doilea mandat la CFR Cluj. Se întâmpla in ultima etapă din grupele Europa League, când clujenii cedau cu 1-2 pe terenul lui Young Boys Berna. 

FC Botoșani – CFR Cluj 2-1 

CFR Cluj a deschis scorul după numai 75 de secunde prin Gabriel Debeljuh. Croatul a înscris cu un șut pe jos din afara careului și a ajuns la cota șapte în acest sezon.  

Botoșani nu s-a lăsat mai prejos după golul oaspeților. Enriko Papa a egalat în minutul 31 din pasa furnizată de Mihai Roman. Șase minute mai târziu, același Roman a ieșit din nou la rampă și a înscris golul care s-a dovedit a fi decisiv. 

Reclamă 4 / 0/3

A fost prima înfrângere pentru Edi Iordănescu de când a preluat-o pe CFR Cluj de la Dan Petrescu. Tehnicianul de 42 de ani avea opt victorii în primele sale 10 meciuri la comanda ardelenilor.  

De cealaltă parte, FC Botoșani a bifat a treia victorie consecutivă și a cincea din ultimele șase etape. 

Pentru CFR Cluj urmează duelul cu FC Voluntari de pe teren propriu din etapa următoare de Liga 1. FC Botoșani va primi vizita Craiovei în "optimile" Cupei României. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și