Închide meniul

Au lăsat rivalitatea deoparte! Steaua, mesaj special pentru Dinamo, care aniversează 72 de ani de la înființare

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 17:10

Reclamă
Au lăsat rivalitatea deoparte! Steaua, mesaj special pentru Dinamo, care aniversează 72 de ani de la înființare

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Au lăsat rivalitatea deoparte! Steaua, mesaj special pentru Dinamo, care aniversează 72 de ani de la înființare

Militarii au transmis un mesaj special pe Facebook pentru dinamoviști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În sport, spiritul de fair-play trebuie să triumfe!
Ne luptăm în teren, însă ne respectăm ca sportivi. Suntem rivali, dar suntem împreună pe scena sportului românesc. Împreună am scris istorie! Și continuăm!

Astăzi, Steaua București urează "La mulți ani" Clubului Sportiv Dinamo București, la împlinirea celor 72 de ani!”, se arată în mesajul scris de steliști.

Ionuț Negoiță vinde clubul de fotbal Dinamo

”Telenovela” vânzării lui Dinamo către investitorii spanioli pare să ia sfârșit. Ionuț Negoiță va ceda acțiunile de la Dinamo lui Herminio Menendez.

Reclamă

Negoiță s-a înțeles până la urmă cu grupul de investiții iberic, iar vineri se vor semna actele. Negoiță va ceda clubul pentru o sumă simbolică, iar ibericii vor trebui să plătească datoriile de peste trei milioane de euro.

Ioan Andone, cel care a fost intermediarul acestei tranzacții, va deveni noul președinte al clubului din ”Ștefan cel Mare”. În acest moment ocupă funcția de manager general la FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 20:00 LIVE VIDEOSporting – Chaves 0-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VIDEOBolton – Oxford United 0-2 în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Champioship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și