Închide meniul

Au strâns 180.000 de euro pentru salvarea lui Dinamo!!! Fanii din PCH pot plăti licența clubului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2020, 19:54

Au strâns 180.000 de euro pentru salvarea lui Dinamo!!! Fanii din PCH pot plăti licența clubului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii lui Dinamo așteaptă salvarea clubului

Astfel, pentru partida de luni seară, s-au vândut bilete în valoare de 15.000 de euro, susține eurosport.ro. Exact suma care le lipsea ultrașilor pentru a ajunge la 180.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au organizat un meci virtual Dinamo – Universitatea Craiova

"Pregătim alături de sponsorul tehnic tricourile pentru sezonul următor, pe care vor fi trecute numele tuturor celor înscrişi în DDB până la obţinerea licenţei. Pentru luni 27 aprilie, am organizat o partidă de fotbal virtual pe National Arena, în speranţa de a nu rămâne doar cu echipa virtuală Dinamo. 

Banii strânşi vor completa sumele pentru salvarea fotbalului real. Este nevoie de mobilizarea voastră în cumpărarea de bilete”, susțineau fanii, cu două zile în urmă. 

Fanii vor găsi o formulă de a achita suma de 180.000 de euro, mai ales că UEFA a venit cu o veste uriașă. Clubul mai are timp până pe 31 mai să își plătească datoriile.

UEFA nu a acceptat nicio amânare în privința licenței echipelor care își doresc participarea în cupele europene. Prin urmare, câinii își pot depunde dosarul cel târziu joi. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și