Închide meniul

Au venit și scuzele! Florin Prunea și-a făcut ”mea culpa” după derapajul la adresa lui Octavian Popescu

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 septembrie 2021, 13:14

Au venit și scuzele! Florin Prunea și-a făcut ”mea culpa” după derapajul la adresa lui Octavian Popescu

Octavian Popescu ar putea să joace în Premier League în tricoul lui Everton

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Prunea și-a dat seama de greșeală și și-a cerut scuze, după ce a fost pus la zid de mai multă lume, inclusiv de Mihai Stoica. ”Dacă dai mintea lui la o vacă, paște pe asfalt!”, a fost declarația lui Florin Prunea care a inflamat spiritele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi pare rău, este doar un copil. Mai trebuie și dojeniți copiii, dar nu așa. Puteam să găsesc și alte metode. Sincer, îmi pare rău”, a spus Prunea, conform Pro X.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Mihai Stoica, replică la adresa lui Florin Prunea

Mihai Stoica crede că Florin Prunea trebuia să îşi ceară, în mod public, scuze faţă de ”perla” de la FCSB, lucru pe care l-a și făcut de altfel, fostul internațional. Mihai Stoica a procedat în acest mod după ce a făcut o declaraţie deplasată despre jucătorul celor de la CSA Steaua, Chipirliu.

Să se discute de el (n.r – Octavian Popescu), să se pună o presiune, că și-a luat lumea în cap. Problema mea nu este că Prunea l-a jignit în halul în care l-a jignit.

Aia n-a fost o manifestare urâtă a jucătorilor noștri când numărau golurilor marcate. Nu s-au dus la ușa vestiarului de la Dinamo să facă asta. Au făcut-o în vestiar, acasă la ei. Vă dau cuvântul meu de onoare că n-am știut că a fost făcută publică filmarea. Eu nu eram de acord cu așa ceva.

Reclamă

Prunea îl jignește suburbuan, asta e situație, mă rog, Prunea e dinamovist, l-a luat gura pe dinainte. Ce nu înțeleg eu e de ce n-a ieșit să se scuze. Și eu am făcut o prostie și l-am ironizat pe Chipirliu.

Și acum îmi pare rău și chiar mă gândeam să-l sun, să-i prezint scuze personal. Am fost un imbecil și am făcut o glumă proastă, dar măcar am tăria să recunosc”, a spus MM Stoica, la Digi Sport, înainte ca Prunea să își prezinte scuzele.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Prunea, jigniri la adresa lui Octavian Popescu
  • Fostul goalkeeper și-a cerut scuze

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și