Închide meniul

Australian Open 2021 | Prima reacţie a Simonei Halep, după ce s-a calificat în optimile de finală! Ar putea da peste coşmarul de la Roland Garros: "E o mare provocare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2021, 8:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Australian Open 2021 | Prima reacţie a Simonei Halep, după ce s-a calificat în optimile de finală! Ar putea da peste coşmarul de la Roland Garros: "E o mare provocare"

DPA Images / DEAN LEWINS via Hepta

Simona Halep

Acesta a fost primul meci dintre cele două jucătoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E mereu dificil să joci primul meci cu cineva. Cred că serviciul m-a ajutat foarte mult azi. Mi-am îmbunătăţit foarte mult serviciul, am muncit mult la asta în presezon.Terenul e foarte rapid, nu e uşor pentru mine, trebuie să blochez de multe ori lovituri de forţă", a spus Simona Halep imediat după victoria cu Veronika Kudermetova.

Simona Halep poate juca cu Iga Swiatek în optimi

Simona Halep ar putea da peste Iga Swiatek, cea care a învins-o clar la Roland Garros. Mai mult, poloneza a şi câştigat turneul de pe zgura pariziană. Iga Swiatek va juca cu Fiona Ferro pentru un loc în optimile de finală de la Australian Open.

"Este o provocare pentru că m-a învins clar la Roland Garros. Va trebui să joc mai bine. Sunt încrezătoare, sper să joc mai bine", a mai spus Simona Halep. 

Iga Swiatek a demolat-o pe Simona Halep la Roland Garros. Poloneza, care avea să câştige şi turneul, s-a impus cu 6-1, 6-2. 

Reclamă

Am fost dezamăgită, am fost un pic lovită de tren, dar e o senzație pe care o ai atunci când nu poți să legi, când nu simți ritmul jocului.

Ea a dat foarte puternic în toate mingile, i-au intrat foarte multe și n-a greșit, ceea ce m-a debusolat un pic.

După câteva zile, am fost OK și mi-am spus că asta e, merg mai departe, mai am câțiva ani în față”, a declarat Simona Halep, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și