Închide meniul

"Avem jucători mult mai buni!" Pigliacelli nu se teme de atacul stelar de la FCSB! Ce spune de duelul cu Dennis Man

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2020, 16:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

"Avem jucători mult mai buni!" Pigliacelli nu se teme de atacul stelar de la FCSB! Ce spune de duelul cu Dennis Man

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Mirko Pigliacelli joacă la Universitatea Craiova

Portarul oltenilor, Mirko Pigliacelli, nu se teme de duelul cu Dennis Man, golgheterul la zi al Ligii 1 cu 10 goluri. FCSB are cel mai bun atac din campionat: a marcat 34 de goluri în primele 13 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man este un jucător foarte bun, FCSB are atacanți periculoși, dar noi avem jucători la fel de buni sau mult mai buni.

E un meci special, primul loc cu a doua clasată, dar până la final va fi bătaie între Craiova, FCSB și CFR pentru titlu. Noi trecem printr-o perioadă foarte bună, vrem 6 puncte din cele două meciuri, dar vom vedea ce se întâmpla pe teren.

Mirko Pigliacelli: ”Obiectivul nostru e să fim pe primul loc la finalul campionatului”

Obiectivul este primul loc la finalul campionatului, nu e rău nici dacă suntem primii și după aceste două meciuri rămase. E important pentru moral. Cine nu rezistă la presiune nu are ce căuta la Craiova. Noi trebuie să câștigăm titlul, a trecut prea mult timp.

Prima reprezintă cele 3 puncte, dacă vin și banii e bine, dar nu ne gândim la asta”, a declarat Mirko Pigliacelli.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și