Închide meniul

Aventură pentru prinţesa războinică a României! Insula luptatorilor a făcut-o knock-out! E impresionantă! Reportaj la Abu Dhabi cu Diana Belbiţă, ora 19.55, AntenaSport!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 iulie 2020, 15:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Aventură pentru prinţesa războinică a României! Insula luptatorilor a făcut-o knock-out! E impresionantă! Reportaj la Abu Dhabi cu Diana Belbiţă, ora 19.55, AntenaSport!

Diana Belbiță a luptat pe insula UFC / Intagram

Diana Belbiţă

Belbiţă s-a mutat în Canada, pentru că s-a supărat pe românii care au criticat-o în țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu vreau să fiu reprezentantul unor oameni atunci când ești jos, te blamează și ar face orice să te țină acolo. De această dată voi lupta pentru mine. 

Voi lupta pentru echipa mea și pentru toți acei oameni care m-au susținut atunci când am fost jos. Restul mă pot considera o străină, nu am o problemă”, a spus Belbiță, pentru AntenaSport.

Reportajul în care este prezentată prinţesa războinică va putea fi văzut luni, de la 19.55, în cadrul ştirilor AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și