Închide meniul

Avertisment teribil pentru Mircea Rednic: „Dinamo e în moarte clinică fără stadion”. Cristi Borcea, verdict în privinţa echipei din Ştefan cel Mare

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 noiembrie 2021, 20:48

Reclamă
Avertisment teribil pentru Mircea Rednic: „Dinamo e în moarte clinică fără stadion. Cristi Borcea, verdict în privinţa echipei din Ştefan cel Mare

Mircea Rednic mai are de încasat bani după ce a fost demis de la Dinamo

Profimedia

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. Echipa antrenată de către Mircea Rednic e penultima în campionat, cu doar 8 puncte câştigate în primele 15 etape. Totuşi, nu va avea probleme cu salvarea de la retrogradare. O spune fostul preşedinte executiv din Ştefan cel Mare, Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment teribil pentru Mircea Rednic

Totuşi, Cristi Borcea lansează un avertisment teribil. Spune că Dinamo va muri dacă nu i se va construi un stadion nou. Este singura speranţă ca echipa să mai facă performanţă.

„Gigi Becali priveşte echipa ca pe o firmă a lui şi vrea să o conducă de la A la Z. Eu nu vorbeam aşa ceva cu antrenorii. Eu eram preşedintele executiv, mă ocupam de partea executivă. Nu intram în detalii legate de joc cu antrenorii. Înainte de joc şi după joc aveam însă discuţii cu antrenorii. Am încredere în Mircea Rednic. Dinamo nu va retrograda. Campionatul este lung. Dinamo fără stadion nu are niciun viitor. E în moarte clinică. Când se deconctează aparatele aia e. Noi am fost blestemaţi şi cu Liga Campionilor, şi cu stadionul”, a spus Cristi Borcea, conform digisport.ro.

Noi dezvăluiri ale lui Cristi Borcea

Mai mult, fostul preşedinte executiv al lui Dinamo, a vorbit şi despre situaţia lui Ionel Dănciulescu, atunci când fostul atacant se întorsese în Ştefan cel Mare. Suporterii erau împotriva acestuia, datorită trecutului de la Steaua şi pentru că marcase multe goluri împotriva echipei din Ştefan cel Mare. „Dănciulescu plângea în vestiar. Voi nu ştiţi ce s-a întâmplat.”, a mai dezvoluit Cristi Borcea, conform sursei citate.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și