Închide meniul

Avertismentul LPF pentru cluburile din Liga 1: ”Reduceți bugetele sau riscăm multe insolvențe!”

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 13:42

Reclamă
Avertismentul LPF pentru cluburile din Liga 1: ”Reduceți bugetele sau riscăm multe insolvențe!”

Mediafax Foto / Marian Ilie via hepta

Avertismentul LPF pentru cluburile din Liga 1: ”Reduceți bugetele sau riscăm multe insolvențe!”

Ștefan crede că multe formații din Liga 1 vor risca să intre în insolvență dacă nu vor reduce bugetele pentru stagiunea următoare. Acesta a anunțat că va introduce un sistem de control financiar, astfel că jucătorii nu vor rămâne neplătiți. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertismentul oficialilor LPF: ”Reduceți bugetele sau riscăm insolvențe!”

"În mod normal, ar trebuit plătiți toți salariații la timp, toate datoriile la timp, să gândești bugetul de așa natură să fie realist. Ar trebui să nu mai stai cu mâna întinsă la patroni, la autorități, la sponsori locali. Ar trebui să te dezvolți în zona de marketing.

Dacă ne uităm la ce se întâmplă în afară, vorbim de o importanță covârșitoare acordată zonei de marketing. Suntem pregătiți să asigurăm asistență cluburilor privind eșalonoarea datoriilor și vom institui un sistem de control financiar.

Dacă nu vorbim de o reducere a bugetelor în sezonul următor cu 30-40%, credeți-ne că riscăm multe insolvențe! E nevoie de o profesionalizare la nivelul managementului sportiv din România", a declarat Ștefan, pentru Digi Sport.

Șase cluburi din Liga 1 riscă să nu primească licența

Justin Ștefan a mai precizat că șase cluburi au probleme în a obține licența pentru sezonul viitor. Printre ele se află și Dinamo.

Reclamă

”Sunt șase cluburi care au probleme cu licența. Pe lângă Dinamo, mai sunt cinci cluburi care sunt în pericol să nu ia licența din cauza datoriilor.

Nu le dau numele. Știți ce înseamnă asta, 40 la sută din cluburile din Liga 1”, a mai spus Ștefan pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și