Închide meniul

Avertismentul lui Toni Petrea, înainte de FCSB – UTA: „Le-am atras atenţia!” Declaraţia care îl va încânta pe Gigi Becali: „Avem jucători care pot face chestia asta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 14:21

Avertismentul lui Toni Petrea, înainte de FCSB – UTA: „Le-am atras atenţia! Declaraţia care îl va încânta pe Gigi Becali: „Avem jucători care pot face chestia asta

Toni Petrea este antrenorul celor de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea se teme de UTA, înaintea duelului direct. Antrenorul celor de la FCSB a avut cuvinte de laudă la adresa adversarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ne așteaptă o partidă dificilă, cu un adversar care se luptă pentru play-off, care vine după o înfrângere pe teren propriu, dar care, în general, obține rezultate bune în deplasare. Trebuie să fim foarte atenți, le-am atras atenția jucătorilor asupra acestor aspecte.

Cel mai important este ce facem noi pe teren, trebuie să intrăm montați, cu atitudine. Mă aștept la o replică bună, am văzut ultimul lor meci, au avut foarte multe ocazii de poartă, dar n-au reușit să marcheze”, a spus Toni Petrea înaintea partidei FCSB – UTA.

Toni Petrea îi face pe plac cu lui Gigi Becali

Toni Petrea îi face pe plac lui Gigi Becali. Acesta a anunţat că echipa sa va juca ofensiv toate meciurile. Becali i-a reproşat fostului antrenor de la FCSB, Edi Iordănescu, că echipa nu avea posesie.

„Îmi place jocul ofensiv, să atacăm. Avem jucători care pot face chestia asta, cu valoare, și vreau să le dau libertate, cel puțin în treimea adversă, să ne creăm cât mai multe situații de gol. Ne preocupă și apărarea, dar ar fi bine să înscriem mai multe goluri decât adversarul„, a spus Toni Petrea, care a vorbit şi despre situaţia lui Claudiu Keşeru.

Reclamă

Claudiu a resimțit probleme fizice înainte de meciul de la Craiova, am discutat cu el și am căzut de comun acord că e mai bine să nu forțăm. Între timp, și-a făcut programul de recuperare și momentan este apt de joc, vom vedea dacă va intra mâine din primul minut sau pe parcurs”, a mai spus Toni Petrea.

FCSB – UTA va fi duminică, de la 21:30, în format live text pe AS.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și