Închide meniul

"Băi, tu ești nebun?!" Reacție memorabilă a lui Gică Hagi după ce un jucător i-a cerut bani: "Mă dă nevastă-mea afară din casă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2020, 15:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

"Băi, tu ești nebun?!" Reacție memorabilă a lui Gică Hagi după ce un jucător i-a cerut bani: "Mă dă nevastă-mea afară din casă"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gică Hagi

Fostul fundaș ajuns acum la 35 de ani a povestit un episod din vestiar care l-a avut în prim plan pe el și pe Gică Hagi. Acesta a dezvăluit ce reacție a avut Hagi în momentul în care i-a cerut primă de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Așa m-a făcut mama. Și am pierdut. Țin minte și la Viitorul. Când am ajuns acolo, băieții mi-au zis: „Bă, tu ești nebun, cum te duci tu la Gică Hagi să-i ceri prime, păi el nu a dat prime în viața lui și vii tu acum”. Și a ajuns Gică să ofere prime chiar și la egal. Gică Hagi premia egalul! I-am bătut pe Dinamo în „Ștefan cel Mare” și a venit la mine, nu eu eram căpitan, era Mitrea.

Iulian Mamele: "Hagi a venit să mă întrebe pe mine de primă"

„Billy, spune-mi, cât vreți să vă dau după meciul ăsta”. Îți dai seama, Gică Hagi, care niciodată nu dădea prime, ajunsesem la performanța să vină să mă întrebe pe mine. Și am sărit calul: „Mister, un 2.500 euro ar fi bine”. S-a înroșit: „Bă, tu ești nebun? Păi mă dă nevastă-mea afară din casă!”, a povestit Iulian Mamele, pentru playsport.ro

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și