Închide meniul

"Băi, vedeți-vă de treaba voastră!" Momentul când Gigi Becali i-a luat apărarea lui Duckadam: "Nici lor nu le convenea, dar nu conta"

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2020, 7:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
"Băi, vedeți-vă de treaba voastră!" Momentul când Gigi Becali i-a luat apărarea lui Duckadam: "Nici lor nu le convenea, dar nu conta"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

După ce a dezvăluit că i-a dat lui Duckadam 300.000 de euro în cei 10 ani petrecuţi la FCSB, Becali a mai spus că i-a luat apărarea lui Duckadam în faţa jucătorilor, dar şi a celorlalţi oameni din club, care se simţeam deranjaţi de declaraţiile pe care "Eroul de la Sevilla" le făcea la televizor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"El are dreptate că mulți colaboratori de la FCSB erau nemulțumiți de ce spunea el la TV. Eu le-am spus: <<E un om prea bun, poate să spună ce vrea! Vedeți-vă de treaba voastră>>. Așa le spuneam. Nici jucătorilor nu le convenea ce declara el, dar nu conta. M-am dus și le-am zis: <<Băi, nu vă interesează pe voi ce spune Duckadam! El poate să spună ce vrea, eu nu mă supăr>>", a spus Gigi Becali la Digisport

Duckadam: "Sunt şi eu un nume! Trebuia să fiu imparţial"

Duckadam a recunoscut că, de multe ori, a deranjat clubul prin declaraţiile făcute. 

Eu am deranjat prin felul meu de a fi imparțial. Eu am apărat clubul în emisiuni, mereu, dar nici nu puteam să trec peste o limită.

Sunt și eu un nume, erau milioane de telespectatori și nu puteam să nu spun adevărul”, a spus şi Duckadam.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și