Închide meniul

Bărbatul care a înjurat ca la uşa cortului în timpul meciului FCSB – Astra şi-a cerut scuze, dar acuză: "Am fost înjurat de mamă, iar mama mea este decedată"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 6:39

Bărbatul care a înjurat ca la uşa cortului în timpul meciului FCSB – Astra şi-a cerut scuze, dar acuză: "Am fost înjurat de mamă, iar mama mea este decedată"

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Momente ireale în timpul FCSB - Astra

Neagu i-a cerut, în primă fază arbitrului Marcel Bîrsan, să îl elimine pe Creţu. "E roșu, bă!", au fost primele cuvinte pe care George Neagu i le-a adresat arbitrului. Apoi, s-a declanşat jihadul şi a urmat un potop de injurii greu de cenzurat.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Neagu susţine că cineva de la FCSB l-a înjurat de mamă

George Neagu susţine că şi el a fost înjurat de cineva din staff-ul celor de la FCSB. 

„Îmi cer scuze pentru acest incident în care am fost implicat. Este o situație neplăcută. Am fost înjurat de mamă, iar mama mea este decedată. Nu am putut să trec cu vederea toate înjurăturile acelei persoane îmbrăcate cu o geacă pe care erau inscripționate însemnele FCSB. 

Este voie cu fani la meci? Cum este posibil ca cineva sa înjure încontinuu? A depășit limita și am ajuns și eu prea departe. Îmi cer scuze”, a spus George Neagu pentru gsp.ro.

FCSB, o mașinărie de goluri

FCSB a învins Astra la scor de neprezentare. A fost a doua victorie din ultimele trei etape pentru FCSB. Echipa bucureșteană are cel mai bun atac din Liga 1, cu 40 de goluri marcate în 16 meciuri. FCSB dă și primii doi golgheteri ai campionatului, Dennis Man și Florin Tănase au câte 13 și, respectiv, 11 reușite.

Reclamă

FCSB a înscris cât au făcut-o împreună la un loc CFR Cluj și Craiova. Elevii lui Toni Petrea au o medie de 2,5 goluri pe meci și au reușit să găsească drumul spre gol în aproape toate meciurile din acest campionat, cu excepția eșecului 0-2 cu CFR Cluj.

Pentru FCSB urmează deplasarea de pe terenul Viitorului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și