Închide meniul

Basarab Panduru a analizat lupta pentru salvarea de la retrogradare: „Echipa asta are jucători care doar încurcă!”

Sebastian Cristian Publicat: 22 ianuarie 2023, 10:40

Basarab Panduru a analizat lupta pentru salvarea de la retrogradare: Echipa asta are jucători care doar încurcă!”

Basarab Pandurum devastator despre situaţia de la Rapid

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

  • Basarab Panduru a analizat lupta pentru salvarea de la retrogradare

Basarab Panduru a analizat lupta pentru salvarea de la retrogradare. Analistul TV crede că mai multe echipe vor fi implicate în duelul pentru rămânerea în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare internațional le-a numit pe Mioveni, UTA, U Cluj și Chindia drept echipele care ar putea retrograda la finalul sezonului.

Basarab Panduru a analizat lupta pentru salvarea de la retrogradare

Pandi a analizat parcursul echipelor aflate în partea de jos a clasamentului și a tras concluziile.

Reclamă

E abia prima etapă din anul ăsta, dar cine ţi se pare că ar putea să termine la sfârşitul campionatului pe ultimele două locuri? Ok, e foarte greu, ştiu, dar aşa, ce lot, ce antrenor, ce atmosferă, cum joacă acasă, afară.

Toate lucrurile astea luate, care crezi că ar fi? (n.r. pe Mioveni nu ai cum să nu o zici) Nu ai cum, da. Să înceapă aşa acum, şase victorii la rând, se poate, dar nu e uşor, dar trebuie să o bagi acolo. 

Reclamă

UTA crezi că se salvează? U Cluj crezi că are lot bun? Mi se pare că sunt jucători acolo cu experienţă: Chipciu, Miron. Dar mi se pare că sunt şi unii care doar încurcă.

În ceea ce o privește pe UTA, nu ştiu… prea de la începutul campionatului e aşa (n.r. gesticulează oscilaţii), nu ştii care e traseul. Nu mai ştii acum nimic nici de Chindia. A început foarte bine, după care au urmat vreo şapte-opt meciuri fără victorie, nu mai ştii de unde să îi iei.  E o mare problemă acolo”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Basarab Panduru, cuvinte mari pentru un patron din Liga 1: „E singurul care bagă milioane cu cap!”

Basarab Panduru, cuvinte mari pentru un patron din Liga 1. Analistul TV îl laudă pe Dan Șucu, finanțatorul de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul internațional are mare încrede în abilitatea lui Dan Șucu de a conduce corect clubul din Giulești.

Chiar dacă nu o vede favorită la titlu în acest sezon, Basarab Panduru crede că Rapid va avea un cuvânt important de spus în următorii ani. Asta datorită lui Dan Șucu, patronul din Liga 1 care investește cel mai inteligent banii, în opinia expertului TV.

„Rapid nu ştiu dacă are echipă mai bună decât FCSB, CFR… La Rapid cred că se vor întâmpla lucruri în unul-doi ani, pentru că trebuie să bage bani, să aducă jucători.

Probabil că în doi ani de zile va arăta diferit. Nu poţi să arăţi acum, peste noapte… dar aşteptările sunt mari de la Şucu, când ştii că are milioanele alea, crezi că le şi bagă la fotbal.

Le bagă cu cap, cred că e singurul care le bagă cu cap”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

 

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Basarab Panduru a luat la ţintă un jucător al naţionalei după Columbia - România 3-2
Echipa naţională • 27 mart., 8:43
Basarab Panduru a luat la ţintă un jucător al naţionalei după Columbia – România 3-2: „Te întrebi ce face bine”
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a
Liga 1 • 23 mart., 17:34
Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a! Jucătorul care a revenit în primul 11, după şase luni
Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 9:45
„Îi dai 250.000 pe an şi vine la FCSB” Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România – Irlanda de Nord 1-1