Închide meniul

Basarab Panduru, cuvinte mari pentru un patron din Liga 1: „E singurul care bagă milioane cu cap!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 21 ianuarie 2023, 15:25

Basarab Panduru, cuvinte mari pentru un patron din Liga 1: E singurul care bagă milioane cu cap!”

Basarab Panduru, cuvinte mari pentru un patron din Liga 1

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru, cuvinte mari pentru un patron din Liga 1. Analistul TV îl laudă pe Dan Șucu, finanțatorul de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internațional are mare încrede în abilitatea lui Dan Șucu de a conduce corect clubul din Giulești.

Basarab Panduru, cuvinte mari pentru un patron din Liga 1

Chiar dacă nu o vede favorită la titlu în acest sezon, Basarab Panduru crede că Rapid va avea un cuvânt important de spus în următorii ani. Asta datorită lui Dan Șucu, patronul din Liga 1 care investește cel mai inteligent banii, în opinia expertului TV.

„Rapid nu ştiu dacă are echipă mai bună decât FCSB, CFR… La Rapid cred că se vor întâmpla lucruri în unul-doi ani, pentru că trebuie să bage bani, să aducă jucători.

Probabil că în doi ani de zile va arăta diferit. Nu poţi să arăţi acum, peste noapte… dar aşteptările sunt mari de la Şucu, când ştii că are milioanele alea, crezi că le şi bagă la fotbal.

Reclamă

Le bagă cu cap, cred că e singurul care le bagă cu cap”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu: „Eu cred că e băiat deștept”

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu. Adus de FCSB în această iarnă de la Rakow, Deian Sorescu este considerat soluția perfectă pentru postul de fundaș dreapta al roș-albaștrilor.

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu. Adus de FCSB în această iarnă de la Rakow, Deian Sorescu este considerat soluția perfectă pentru postul de fundaș dreapta al roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Unii oameni de fotbal nu cred însă că fotbalistul poate da randament în defensivă, el fiind mijlocaș lateral.

Chiar Deian Sorescu a declarat însă că îi place să joace fundaș dreapta, la finalul primului amical disputat de FCSB în Antalya. Basarab Panduru s-a amuzat copios pe seama răspunsului dat de fotbalist. Analistul TV crede că este doar o strategie, având în vedere că nu ar avea loc în echipă de la mijloc în sus.

„Îl place mai mult pe postul de fundaş? Eu cred că e băiat deştept, ştie că acolo poate să joace…(n.r. râde). Vrea să joace extremă dreaptă, dar după stă să se gândească că este al treilea pe postul ăla. Şi după aia se gandeşte la postul de fundaş dreapta. E băiat deştept”, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Basarab Panduru, cuvinte mari pentru un patron din Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și