Închide meniul

Bătălia atacanţilor! Sergiu Buş vs. Adi Petre, cine va marca mai multe goluri! Verdictul dat de "eroul" de la Sevilla

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 iulie 2020, 16:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Bătălia atacanţilor! Sergiu Buş vs. Adi Petre, cine va marca mai multe goluri! Verdictul dat de "eroul" de la Sevilla

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Sergiu Buş a semnat cu FCSB

Duckadam îl vede principalul atacant de la FCSB pe Sergiu Buş şi consideră că acesta va marca mai multe goluri decât Adi Petre. "Eroul" de la Sevilla susţine tânărul internaţional ar trebui să îşi caute echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam: "Buş va marca mai multe goluri"

"La FCSB, cred că Buş va marca mai multe goluri, pentru că dacă Adrian Petre va rămâne, nu cred că va juca forte mult. 

Sfatul meu a fost, mai ales că e şi arădean de-al meu, dacă are o oportunitate mai bună să plece. 

Ar fi bine să plece, pentru că e cu moralul la pământ şi va face cu greu faţă în continuare", a declarat Helmut Duckadam.

Reclamă

Duckadam: "Este un jucător foarte bun"

După ce l-a sfătuit să plece de la echipa lui Gigi Becali, Duckadam a lăsat de înţeles că Adi Petre nu este pus în valoare aşa cum trebuie la FCSB.

"Eu rămân de părere că este un jucător bun. Un juctăor care, dacă e pus în valoare, la fizicul pe care-l are, poate să facă faţă la oricce echipă din Liga 1", a mai spus Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și