Închide meniul

Becali a dat noi detalii despre transferul lui Man, care doboară orice record în România: "Diseară vin la meci, mâine ne vom întâlni la negocieri"

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2020, 9:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Becali a dat noi detalii despre transferul lui Man, care doboară orice record în România: "Diseară vin la meci, mâine ne vom întâlni la negocieri"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Dennis Man

Becali a anunţat că Man va pleca în Premier League. 15 milioane de euro plus un procent de 10 la sută dintr-un viitor transfer sunt cifrele afacerii. Man va deveni cel mai scump jucător care a plecat vreodată din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pe Man iau 15 milioane si 10% dintr-un eventual transfer. Diseară vin la meci reprezentanţii clubului cu care negociez, iar mâine ne vom întâlni la negocieri. Nu pot să spun dacă e Norwich sau Sheffield, dar cei veniţi sunt din Anglia, da. Sunt, de fapt, trei echipe din Anglia care-l vor pe Man. Unii l-au intrebat pe Mirel Radoi si el mi-a zis “Nasule, nu pot sa vorbesc despre Man decât dacă cer voie proprietarilor, fiind selecţioner” si eu i-am spus că, fiind jucătorii mei, poate să vorbească despre oricare dintre ei. Man o să joace, e prea serios ca să nu joace. Este prea serios şi prea bun", a anunţat Becali la Pro X. 

Dennis Man a ajuns la FCSB în 2016, de la UTA, fiind cumpărat de Gigi Becali pentru 500.000 de euro. Tânărul internaţional mai are contract cu roş-albaştrii până în 2022.

Anamaria Prodan: "Patronul va alege una din cele patru variante. Suma e de 15 milioane"

"Când facem un transfer vrem să-l vedem definitivat. Gigi va sta faţă în faţă cu reprezentaţii clubului din Premier League şi vom vedea. O să discutăm, patronul va alege una din cele patru variante pe care le avem. Suma este de 15 milioane! Aceasta este cifra cerută de patronul FCSB-ului. Dennis Man are o cotă extraordinară şi este singurul jucător pe care România îl poate vine pe o astfel de sumă. FCSB cântăreşte enorm pentru că este Steaua Bucureşti. Un club care îţi face cotă, este altceva", a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 LIVE VIDEOPAOK – Olympiacos, acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, obligat să câştige derby-ul pentru a continua asaltul spre titlu! 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 20:28 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 20:15 Dinamo – UTA, FCU Craiova – Hermannstadt, Voluntari – U Cluj, Oţelul – Botoşani şi Poli Iaşi – Petrolul sunt LIVE TEXT (21:30) 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” 19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! 18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” Vezi toate știrile
Citește și