Închide meniul

Becali a găsit vinovaţii după un nou titlu pierdut. Un jucător, desfiinţat: "Noi avem nevoie de gol şi el dă mingea la adversari"

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 5:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Becali a găsit vinovaţii după un nou titlu pierdut. Un jucător, desfiinţat: "Noi avem nevoie de gol şi el dă mingea la adversari"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

  • Gigi Becali, critici pentru un jucător de la FCSB
  • FCSB a ieşit din lupta pentru titlu
  • FCSB - Gaz Metan 2-2

Gigi Becali a spus că regretă transferul lui Adrian Petre. FCSB a plătit 500.000 de euro celor de la Esbjerg pentru transferul atacantului naţionalei de tineret. Petre a marcat golul de 2-1 cu Mediaş, dintr-un penalty pe care l-a transformat cu mari emoţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Și dacă e singur, nu-l atacă nimeni, noi avem nevoi de gol și el dă mingea la adversari, n-ar viteză, forță, nu știu, ce să zic? L-am luat că a marcat golul ăla, altfel ce-l luam? Pentru o singură fază. Mi s-a părut ceva. De aia am dat 500.000 de euro. Asta e treaba, asta e viața, de acum încolo o să jucăm și noi ca Hagi. Ne vom transforma într-o echipă ca să le vindem celor de la Voluntari (n.r râde). O să vedeți voi", a spus Gigi Becali la Digisport.

Becali i-a luat la ţintă şi pe alţi jucători după remiza cu Mediaş. Totuşi, patronul FCSB a fost parţial mulţumit de Olaru şi Moruţan. 

Reclamă

"Nu pot să înțeleg situația asta, echipa aia care a jucat cu CFR Cluj. Acum, Olaru pase greșite, Vînă o repriză bună, a doua repriză dă pase greșite. Moruțan, singur cu portarul, dacă ești singur cu portarul, ce mai stai? Te sucești, te răsucești. I-a dat-o ușor, avea timp să facă altă poziție și dădea gol. N-avem ce face", a mai spus Gigi Becali.

FCSB – Gaz Metan 2-2. Echipa lui Vintilă, OUT din lupta la titlu

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I, în care Florin Tănase a fost eliminat în minutul 76.

Reclamă

Au înscris Florin Tănase ’12 şi Adrian Petre ‘90+3 (penalti pentru un fault al lui M. Constantin) pentru FCSB, respectiv Sergiu Buş ’57 şi Nielsen ‘90+4 pentru oaspeţi.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meci „de foc” pentru Istvan Kovacs 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!