Închide meniul

Becali, atac cu talpa la un apropiat! „Am pierdut patru campionate din cauza asta!” Transferul ratat care nu-i dă pace lui Becali

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2021, 8:53

Reclamă
Becali, atac cu talpa la un apropiat! „Am pierdut patru campionate din cauza asta! Transferul ratat care nu-i dă pace lui Becali

Becali, atac cu talpa la un apropiat

Hepta

Becali, atac cu talpa la un apropiat care l-a sfătuit să nu-l mai aducă pe Deac. Patronul FCSB susține că de atunci nu se mai consultă cu nimeni, când urmează să facă un transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali, atac cu talpa la un apropiat

5.000 de euro pe lună l-ar fi costat salariul lui Deac pe Becali. Finanțatorul FCSB regretă și acum faptul că a ascultat de persoana respectivă. Becali susține că a pierdut patru campionate din cauza luim

„Eu singur decid, nu mă sfătuiesc cu nimeni. Am ascultat pe cineva în trecut, iar greșeala asta m-a costat patru campionate”, a răbufnit Becali, în direct la TV, fără a da însă nume la cine se referă.

„Când s-a întors Deac din Germania m-a sunat impresarul lui și mi-a spus că vrea 5.000 de euro pe lună. Am zis că merită, dar cineva mi-a spus că e terminat, să nu-l iau. Cea mai mare greșeală!

Dacă îl aveam pe Deac, patru campionate câștigam. El face totul la CFR Cluj, el dă goluri, el dă pase de gol. E Maradona, el le face pe toate!”, a mai Becali la Digi Sport.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali l-a mai dorit o data pe Deac

35 de ani are Ciprian Deac, fiind cotat la 1,1 milioane de euro. În ultimele patru sezoane, Deac a fost printre cei mai buni jucători de la CFR.

Becali l-a mai vrut pe Deac la FCSB și acum patru ani, dar acțiunea sa a fost fără succes.

„Nu vreau să intru în amănunte. Domnul Becali chiar m-a dorit foarte mult, mi-am dat seama din ce am vorbit cu dânsul la telefon. Dar mă bucur foarte mult că am luat decizia de a nu pleca și să rămân la CFR. Eram în discuții, nu pot să spun că eram înțeleși”, a dezvăluit Deac pentru gsp.ro, acum ceva timp.

Reclamă
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36 30 sept.

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19 30 sept.

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16 30 sept.

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15 30 sept.

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și