Închide meniul

Becali îi poate creşte din nou preţul lui Coman! "Cred că pot da 15 milioane de euro"

Silviu Corneanu Publicat: 10 septembrie 2020, 10:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
Becali îi poate creşte din nou preţul lui Coman! "Cred că pot da 15 milioane de euro"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Helmut Duckadam consideră că cei de la Crystal Palace ar putea să plătească suma cerută de finanţatorul FCSB în schimbul lui Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam: "S-ar putea să-i crească preţul lui Coman"

"S-ar putea să crească puţin preţul lui Coman. A avut evoluţie bună la naţională, la echipa de club. A jucat pentru echipă. Asta îl scoate în evidenţă. 

Dacă sunt intereşaţi de el cred că pot da 15 milioane de euro. Nu cred că este o problemă pentru o echipă din Anglia", a declarat Duckadam la Pro X.

Gigi Becali poate da lovitura cu Florinel Coman

Coman nu duce lipsă de oferte fiind dorit de mai multe echipe, din Turcia până în Anglia şi America. "Mbappe" de România este cerut de fani la Galatasaray, este pe lista celor de Crystal Palace, a fost dorit de Norwich.

FCSB a avut oferte concrete pentru el de la Sporting Lisabona şi Orlando City, dar Becali nu s-a înţeles la bani cu aceştia.

Reclamă
Reclamă 4

"Când va fi un club sută la sută interesat şi ştie despre ce e vorba şi ce sumă doreşte Gigi, atunci vor sta de vorbă, până atunci, nimic. Singurele oferte au fost de la Sporting şi de la Orlando, atât", a declarat Giovanni Becali pentru AntenaSport, în urmă cu ceva timp.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și