Închide meniul

Becali, mesaj categoric pentru Burleanu! "E stăpân, îl recunosc, dar să nu ne vândă". Propunerea pentru FRF

Silviu Corneanu Publicat: 13 august 2020, 9:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Becali, mesaj categoric pentru Burleanu! "E stăpân, îl recunosc, dar să nu ne vândă". Propunerea pentru FRF

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

  • Gigi Becali a făcut show la LPF
  • Finanţatorul FCSB a răbufnit la adresa conducătorilor

"Zice Burleanu: hai, mă, eu sunt stâpânul. Noi am votat cum să se termine, ei au decis altceva. Ei, ce fac, fac prietenie cu ăştia. Nu dau nume, dar aşa se întâmplă în România. Trebuie să înţeleagă că nu se mai poate aşa. Înţeleg că toată lumea trebuie să mănânce o pâine, dar nu se poate chiar aşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E stăpân, îl recunosc, nu ţine cont de noi, dar să nu ne vândă. O să vedem ce zice instanţa. Îl recunosc de stăpân, dar să nu ne ia de proşti. El e băiat deştept şi a ajuns acolo, îţi dai seama… gata, mă, stăpân. 

El să facă o înţelegere cu televiziunile, pentru a lua mai mulţi bani. Riscăm şi noi şi Craiova, locul trei, dacă vin bani mai mulţi. Burleanu nu e chiar kamikaze aşa", a declarat Gigi Becali la sediul LPF.

Reclamă

Becali a răbufnit şi la adresa televiziunilor

"Nu s-au dat 7 meciuri, este vinovată FRF. Să dea în judecată FRF", a fost mesajul lui Becali pentru televiziunile deţinătoare de drepturi care aveau de gând să penalizeze cluburile din Liga 1.

"Ei vor să ne penalizeze pe noi cu până la 1 milion, dacă nu le convine lor ceva. Băi, ce scrie aici, aşa va fi. Nu va fi amendă la cluburi. Vor ei să propună două milioane amendă pentru că nu s-au dat 7 meciuri. 

Reclamă

Aici discutăm. Le dăm 700 sau mai multe meciuri. Actul adiţional l-am rupt (n.r. – rupe actul adiţional şi-l calcă în picioare)", a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”