Închide meniul

Becali, mesaj pentru Toni Petrea! "O să-l sun şi asta o să-i transmit"

Silviu Corneanu Publicat: 30 iulie 2020, 19:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Becali, mesaj pentru Toni Petrea! "O să-l sun şi asta o să-i transmit"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Becali vrea să-i transmită lui Petrea ce să răspundă în faţa jurnaliştilor, la fel cum a făcut şi în cazul lui Bogdan Vintilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"O să-l sun. L-a scos pe Petre ca să-i vedem pe copii. Ce să vă zic? El dacă e băiat deştept zice aşa: că aşa vreau eu. Asta o să-i transmit să spună. Nu e important să spună adevărul. Ce trebuie să vă spună vouă de ce face schimbările?", a declarat becali la Digi Sport.

Noul staff de la FCSB a făcut planul de bătaie pentru perioada de pregătire

Sezonul următor din Liga 1 este programat să înceapă pe 22 august, iar FCSB va debuta în Europa League pe 27 august. Noul staff tehnic se plânge de faptul că perioada de pregătire este foarte scutră.

"Avem o problemă că nu ştim când vom juca ultima etapă, ştim doar că vom juca mâine, atât. În rest nu putem să vorbim despre alte lucruri pentru că nu ştim dacă se va mai juca ultima etapă.

Este complicat, am făcut vreo 2-3 programe pe care le-am anulat, le-am regândit. Perioada este foarte scurtă, noul campionat va începe pe 22, avem şi Europa League pe 27 august, nu prea avem timp de vacanţă, nu prea avem timp de pregătire aşa cum ne-am fi dorit", a declarat Toni Petrea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley Vezi toate știrile
Citește și