Închide meniul

Becali, reacție de ultimă oră privind transferul lui Budescu la FCSB: ”Nu vreau să știe unii ce planuri avem noi!”

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2021, 14:00

Becali, reacție de ultimă oră privind transferul lui Budescu la FCSB: ”Nu vreau să știe unii ce planuri avem noi!”

Constantin Budescu este dorit înapoi la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Constantin Budescu ar putea ajunge la FCSB
  • Ce salariu îi oferă Gigi Becali

Becali susține că Iordănescu și MM se ocupă de transferuri. Finanțatorul FCSB susține că Budescu este cel care va hotărî, el fiind dorit și de CFR. 200.000 de euro, primă de instalare, și 25.000 salariu, îi oferă Becali lui Budescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știam și noi că are o ofertă bună tot de pe la arabi și am auzit că a intervenit ceva. Da, îl vrem. Însă nu mă pune să vorbesc acum mai multe despre el că lucrurile se pot se pot schimba de la o oră la alta și nu vreau să știe unii ce planuri avem noi.

Oricum până la urmă tot Budescu este cel care va alege. Edi Iordănescu și Meme Stoica se ocupă de toate lucrurile importante de la echipă. Budescu e un jucător foarte bun și cu multă experiență. Dar nu vreau să mai discut eu prea mult prin presă”, a spus Becali conform Prosport.

Reclamă

Salariu uriaș pentru Constantin Budescu

Becali i-a propus lui Budescu un salariu lunar de 25.000 de euro, dar şi o primă de instalare uriaşă: 200.000 de euro. El ar urma să semneze pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire pe încă un an, după cum anunță Digi Sport.

Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017 – 2018, reușind să marcheze 13 goluri și să le ofere colegilor 12 pase decisive în 37 de partide. 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 LIVE TEXTDinamo – Poli Iaşi 0-0. Momente dramatice la jocul crucial din zona roşie! Un jucător a primit îngrijiri de urgenţă pe teren! 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:55 LIVE SCOREBayer Leverkusen – Werder Bremen 1-0! Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de titlu în Bundesliga 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” 17:38 Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal” 17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 13 apr., 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal