Închide meniul

Billel Omrani, tot mai aproape de FCSB! Câți bani i-a oferit Gigi Becali după ce atacantul a cerut un salariu astronomic. Suma pe care o poate primi la semnătură

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2022, 23:15

Billel Omrani, tot mai aproape de FCSB! Câți bani i-a oferit Gigi Becali după ce atacantul a cerut un salariu astronomic. Suma pe care o poate primi la semnătură

Billel Omrani, tot mai aproape de FCSB

Getty Images

FCSB a plecat cu un singur punct de pe terenul lui CS Mioveni, scor 1-1, în etapa a 27-a din Liga 1. La finalul partidei, Gigi Becali a făcut mai multe declaraţii, printre care şi una referitoare la mult discutatul transfer al lui Billel Omrani, de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oferta făcută de Gigi Becali pentru Omrani

Francezul va rămâne liber de contract la vară, iar finanţatorul clubului din Berceni vrea să-și asigure semnătura lui.

Da, îl vreau pe Omrani! I-am făcut o ofertă, așteptăm un răspuns de la el! I-am transmis ce îi ofer!”, a spus recent Gigi Becali, în exclusivitate pentru As.ro.

În această seară, Becali a dezvăluit în ce stadiu se află negocierile cu atacantul rivalei din Liga 1:

„Omrani a cerut 40.000 de euro salariu și 500.000 la semnătură. Eu nu i-am dat nici foarte aproape, nici foarte departe. I-am făcut o ofertă cam la jumătate la semnătură, iar la salariu se apropie la mai mult de 3 sferturi.”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

CFR Cluj nu renunţă la Omrani! Neluţu Varga îi pregăteşte un apartament de 250.000 de euro

Omrani a primit o ofertă impresionantă şi din partea CFR-ului, în contextul prelungirii contractului. Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, nu a rămas impasibil la posibilitatea ca echipa sa să îşi piardă atacantul.

Conform prosport.ro, Neluţu Varga i-a oferit un apartament în Cluj evaluat la 250.000 de euro, în cazul în care va semna un nou contract cu CFR Cluj.

Omrani în România, până la vară, nu poate să joace decât la CFR Cluj, nu? Asta e clar, nu? Nu mai poate să fie declarat jucător liber şi e la CFR. Are contract până în vară, el trebuie să joace la CFR, dacă se va antrena bine, va juca, dacă nu. Nu va juca dacă nu va face faţă la antrenamente sau la jocuri„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

CS Mioveni – FCSB 1-1. Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, scandal în direct: „De ce ai ambiţia asta?”/”Mai vrei alt răspuns? O să-mi găsesc un profesor!”

Claudiu Keșeru a fost lăsat din nou în afara lotului de Gigi Becali, iar Ilie Dumitescu n-a înțeles decizia respectivă.

„De ce ai ambiţia asta să îl scoţi din lot? Poate te ajută, cum te-a ajutat şi cu Chindia. Dacă tot îi dai bani şi i se termină contractul în vară. Poate te ajută la o fază complicată şi îţi câştigă un meci.”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Mai mult, fostul jucător al „Generației de Aur” a comparat situaţia lui Keşeru cu cea a lui Billel Omrani, atacantul lui CFR Cluj. Ambilor fotbalişti le expiră contractul în vară, dar vârful ardelenilor joacă meci de meci, spre deosebire de Keşeru.

Becali s-a enervat când a auzit întrebările lui Ilie Dumitrescu:

„Nu e ambiţie. Dacă nu înţelegi, e problema ta! Eu nu cred că ne ajută, aşa cum crezi tu. Mai vrei alt răpsuns? Vrei să cred ceea ce crezi tu? Și dacă a dat pasa de gol, ce? Atunci am crezut, acum nu mai cred. O să găsesc un profesor care să mă învețe. Îl comparăm pe Omrani cu Keşeru? Omrani este cel mai bun jucător din România, iar Keșeru nu mai poate la noi.”, a răspuns Gigi Becali, pentru sursa citată.

CS Mioveni – FCSB 1-1. Gigi Becali: „Eu fac lotul şi Claudiu Keşeru nu e în lot”

„Păi dacă asta e opinia lui Tănase. Cum a fost, opinia lui sau a mea? Dacă el era patron, Keşeru era în lot. Vă spun eu acum… eu fac lotul şi Keşeru nu e în lot. Care e problema? Aşa am luat hotărârea! Am luat o hotărâre greşită„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Patronul lui FCSB a ţinut să asigure că a luat această decizie ca urmare a faptului că internaţionalul român este pe final de contract şi nu îşi doreşte să îi ofere o nouă înţelegere.

Reclamă

Nu ştiu de acum dacă Keşeru va prinde lotul în etapa viitoare. Keşeru termină contractul în vară şi gata. Ce mai vreţi cu Keşeru? Keşeru nu prea mai face parte din lot. Eu vreau să fac bani la fotbal. Dacă era Keşeru în lot, nu însemna că şi juca„, a mai spus patronul lui FCSB.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și