Închide meniul

Bogdan Planic joacă dur în războiul cu FCSB! Lovitura devastatoare pe care o plănuieşte pentru Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 8:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Bogdan Planic joacă dur în războiul cu FCSB! Lovitura devastatoare pe care o plănuieşte pentru Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali e în război cu Planic

Cel două părţi s-au ameninţat cu judecata. Becali îi cere 10 milioane de euro fundaşului sârb,. clauza de reziliere pe care o avea la FCSB. Planic, care a plecat deja în Serbia, joacă tare în conflictul cu FCSB şi Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, conform gsp.ro, Bogdan Planic cere îl litigiul de la FIFA banii  pe mai, aprilie şi jumătate din luna martie. Mai mult, acesta cere salariul şi pe luna iunie. Suma totală netă pe care o cere: 53.000 de euro. 

Lovitura devastatoare pentru Becali ar fi ca clubul să nu mai poată face transferuri. Jucătorul a mai pomenit în deschiderea procesului și „sancționarea FCSB". Se poate ajunge la interzicerea legitimării de fotbaliști noi măcar într-o fereastră de mercato! 

Gigi Becali, război cu Planic

Becali susține că Planic nu vrea să se mai antreneze cu echipa. Sârbul mai contract pentru încă un sezon cu roș-albaștrii, iar dacă va pleca atunci trebuie să plătească 10 milioane de euro, conform spuselor finanțatorului de la FCSB.

Becali mai spune că i-a plătit ultimele salarii lui Planic, dar că el nu mai vrea să continue. Dacă se va transfera la o altă echipă, atunci va trebui plătească această sumă.

Reclamă

Nu a mai vrut el, a vrut să rămână liber. Și Coman și Man să rămână liberi. I-am dat banii pe două luni, i-am dat banii lui, pentru că eram în pușcărie dacă nu îi dădeam. E problema lui că el contestă treabă. M-a ambiționat și el pe mine și am zis că e care pe care. El mai are contract pe încă un an. Avea contract pe trei ani și pe încă unul bonus. Are clauză, cine semnează cu el, să dea 10 milioane de euro. A fost în șomaj tehnic și a luat salariu întreg pe aprilie și mai. Care e problema?

Nu am ambiții, nu-mi fac ambiții. E vorba că dacă ai contract, trebuie să îl respecți. Eu îl țin pe Stan și îi dau bani, cum îi dau bani lui Petre și nu mai am nevoie de el. Dacă nu respectă contractul, se va rezolva conform legii. Ce să îi plătesc salariul normal? Nu mai vreau să îi plătesc pentru că nu vine la antrenament! Mi-a zis că vrea să devină liber”, a declarat Becali la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și