Close

Bogdan Planic și FCSB se pot judeca la TAS! Care sunt șansele de câștig. ”Dacă pierde, se va întâmpla asta”

De Antena Sport
Publicat: 1 iulie 2020, 14:27
Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Bogdan Planic a cerut rezilierea contractului cu FCSB, iar fundașul sârb va merge la TAS pentru a se judeca cu clubul finanțat de Gigi Becali.

Reclamă
Bogdan Planic, FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Cazul lui Planic ar putea ajunge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Emilian Hulubei, președintele AFAN, susține că șansele de câștig sunt de 50% pentru ambele părți.

Reclamă

Bogdan Planic și FCSB pot merge la TAS

”Jucătorul a considerat că șomajul tehnic nu este normal, a înștiințat că nu este plătit de 60 de zile și a cerut rezilierea. Probabil că se va ajunge la TAS, ambele părți consideră că au dreptate, au șanse ambele de câștig”, a spus Hulubei, pentru Digi Sport.

Hulubei mai susține că Planic poate evolua la alt club, chiar dacă se află într-un proces cu FCSB. Însă în cazul în care va pierde, atunci va fi obligat să plătească clauza de reziliere de 10 milioane de euro, sumă amintită în mai multe rânduri de Becali.

”El poate juca, doar dacă clubul la care va semna va fi solidar cu jucătorul. Dacă pierde la TAS, clubul care va fi solidar va trebui să plătească suma, clauza de reziliere”, a mai spus Hulubei, pentru sursa citată.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
20:55 David Miculescu, primul gol în tricoul FCSB! „Lewandowski de România” a spart gheaţa cu CS Mioveni 20:23 UPDATEMarco Dulca a debutat la FCSB! Nicolae Dică a apelat la „arma secretă” în repriza secundă cu CS Mioveni + Eduard Radaslavescu a debutat şi el! 20:13 Ovidiu Popescu s-a accidentat la faza golului din Mioveni – FCSB! Noi probleme pentru Nicolae Dică 20:00 LIVE BLOG | Fulham – Liverpool 2-2. Darwin Nunez, gol cu călcâiul la debut. Nebunie totală în Tottenham – Southampton 4-1. Jorginho, gol în Everton – Chelsea 0-1 19:24 Marius Croitoru, răspuns fabulos pentru Valeriu Iftime: „Dacă asta ţine de educaţie, el are 6 luni suspendare, eu doar două săptămâni!” 19:14 Alexia Tatu continuă să impresioneze! Campioana de la Wimbledon U14 a câştigat al 10-lea trofeu din 2022, după o săptămână de coşmar 19:00 CS Mioveni – FCSB 1-1. David Miculescu, primul gol după transfer. Târnovanu, intervenţii uriaşe în prelungiri. Echipa lui Dică a rămas fără victorie în Liga 1 18:53 Mihai Stoica i-a dat replica lui Adrian Mititelu: „Juan Bauza? Efort financiar considerabil ca să fie rezervă!” 18:35 Ion Ţiriac, dat de gol de un membru al familiei. De la ce nu se poate abţine miliardarul român: „N-are ce face! A moştenit de la mama lui” 18:20 Paul Papp şi-a ieşit din minţi înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Ce să facem? Să ne urcăm pe pereți?”
Pe același subiect
Nicolae Dică, în timpul meciului CS Mioveni - FCSB 1-1
Liga 1 • 21:30
Nicolae Dică, plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1: „Mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant”
Marco Dulca a debutat în CS Mioveni - FCSB 1-1
Liga 1 • 21:28
Marco Dulca a răbufnit după CS Mioveni – FCSB 1-1: „Este ca un eşec!”
Gigi Becali, alături de David Miculescu
Liga 1 • 21:17
Reacţia lui David Miculescu, după golul marcat în Mioveni – FCSB 1-1: „Asta am vorbit! Sunt bucuros că am înscris, dar trist că nu am câştigat!”
Close