Închide meniul

Bogdan Racovițan regretă plecarea lui Deian Sorescu la FCSB: „O să-mi fie dor de el, va fi în sufletul meu”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 13 ianuarie 2023, 18:49

Bogdan Racovițan regretă plecarea lui Deian Sorescu la FCSB: O să-mi fie dor de el, va fi în sufletul meu”

Bogdan Racovițan regretă plecarea lui Deian Sorescu la FCSB

Bogdan Racovițan regretă că Deian Sorescu a plecat la FCSB / AS.ro

Bogdan Racovițan regretă plecarea lui Deian Sorescu la FCSB. Fundașul român de 22 ani de la Rakow a rămas fără cel mai bun prieten al său, după ce Deian Sorescu s-a înțeles cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Racovițan a declarat că se înțelegea excelent cu Sorescu și speră să se reîntâlnească la națională.

Bogdan Racovițan regretă plecarea lui Deian Sorescu la FCSB

În același timp, fundașul român are numai cuvinte de laudă pentru Deian și îi urează tot binele la noua sa echipă.

„Am stat în cameră cu Deian. Îmi pare rau că-l pierd pentru că ne înțelegeam foarte bine, dar ăsta este fotbalul. Îi doresc tot ce-i mai bun. I-am zis că o să-mi fie foarte dor de el și sper să ne găsim la națională. Am petrecut numai momente bune cu el și va fi în sufletul meu pentru toată viața”, a declarat Bogdan Racovițan despre Deian Sorescu.

Fundașul de la Rakow a vorbit și despre situația sa de la clubul polonez, explicând de ce este dificil să se adapteze.

Reclamă

„Eu mă simt foarte bine aici la Rakow. Este un club foarte bun, cu ambiție. Antrenorul este foarte exigent însă și nu este ușor să te adaptezi. Are așteptări mari și vrea să scoată cel mai bun de la fiecare. De asta ne luptăm la campionat și avem obiective foarte mari”, a mai spus Racovițan.

Cotat la 600.000 de euro, Bogdan Racovițan evoluează la Rakow din sezonul 2021/2022. Fundașul a mai jucat pentru Dijon și FC Botoșani.

Polonezii au anunțat câți bani plătește Gigi Becali pentru transferul sub formă de împrumut al lui Deian Sorescu la FCSB

Jurnaliștii din Polonia au anunțat câți bani plătește Gigi Becali pentru a-l aduce sub formă de împrumut pe Deian Sorescu la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

După ce, inițial, cele două cluburi nu s-au înțeles, impresarul Ioan Becali a anunțat, vineri, că FCSB și Rakow au ajuns la un acord, informație confirmată și de presa din Polonia. Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro, mai anunță sursa citată.

„Cluburile FCSB și Rakow s-au înțeles pentru transferul lui Deian Sorescu. Se așteaptă doar perfectarea actelor”, a fost anunțul făcut de Giovanni Becali, pentru fanatik.ro.

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

 

 

Reclamă
Recomandări
  • Bogdan Racovițan regretă plecarea lui Deian Sorescu la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și