Închide meniul

Bogdan Stelea nu uită de unde a plecat. "Probabil o să fiu membru DDB". Soluţia pentru ieşirea din criză

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iulie 2020, 8:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Bogdan Stelea nu uită de unde a plecat. "Probabil o să fiu membru DDB". Soluţia pentru ieşirea din criză

MMA / MMA2

Bogdan Stelea vrea să o ajute pe Dinamo

Fostul portar al naţionalei României ia în calcul să îi ajute financiar pe fanii grupării din Ştefan cel Mare, prin programul DDB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Stelea sare în ajutorul lui Dinamo

Stelea crede că dinamoviştii trebuie să accepte cât mai repede situaţia dezastruoasă prin care trec. Alb-roşiii au pierdut toate meciurile din play-out şi au ajuns pe ultimul loc în Liga 1.

"E complicată situația lor. Dinamo a fost obișnuită în permanență cu performanța, suporterii se ancorează în istorie și e greu de acceptat ca acest club să se lupte la retrogradare. Iar asta poate fi un handicap. Cu cât accepți mai greu lucrul acesta, cu atât îți poate dăuna mai mult. 

Au șanse teoretice să se salveze, evident, dar depinde și de cum văd ei lucrurile. Eu nu sunt membru DDB. Probabil că o să fiu în viitor", a spus Bogdan Stelea pentru GSP.

Fostul goalkeeper a apărat buturile lui Dinamo în două mandate (1986-1991, 2004-2005). A jucat şi pentru rivalele Steaua şi Rapid.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și