Închide meniul

Bomba anunțată de Gigi Becali, în direct la TV. ”Mi-a zis Meme că a vorbit cu Chipciu, că au refăcut testele și au ieșit bine”

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2020, 20:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Bomba anunțată de Gigi Becali, în direct la TV. ”Mi-a zis Meme că a vorbit cu Chipciu, că au refăcut testele și au ieșit bine”

Hepta

Gigi Becali, cel mai bun antrenor din Liga 1 :)

”Mi-a zis Meme că a vorbit cu Chipciu că au refăcut testele și au ieșit bine. Eu spun doar bârfe, dar nu sunt sigur. Eu cred că CFR va lua campionatul”, a spus Becali, la Digi Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, 13 persoane de la clubul CFR Cluj au fost confirmate cu coronavirus. Dintre acestea, Cristi Bălgrădean, Cătălin Golofca şi Claudiu Petrila au primit deja rezultatele celui de-al doilea test, acestea fiind negative.

După spusele lui Gigi Becali, doar Dan Petrescu și cei din stafful său mai au probleme cu coronavirusul. 

Lista inițială de oameni de la CFR infectați cu Covid-19

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și