Închide meniul

Bomba zilei! Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles cu Universitatea Craiova! Salariul pe care îl ia în Oltenia

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 9:55

Reclamă
Bomba zilei! Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles cu Universitatea Craiova! Salariul pe care îl ia în Oltenia

Hepta

Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles cu Universitatea Craiova

Conform prosport.ro, Reghe va câştiga 14.000 de euro pe lună la Craiova şi va sosi în România vineri. Antrenorul va face chiar azi un test Covid-19 în Statele Unite. Reghe s-a înţeles că Mihai Rotaru că poate fi dat afară fără compensaţii dacă echipa nu are rezultate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles cu Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf a cucerit două titluri de campion al României, cu FCSB, în 2012-2013 şi 2013-2014. El revine la Craiova să se bată la titlu cu Gigi Becali, după ce acesta a jurat că nu mai vorbeşte cu soţia sa, Anamaria Prodan.

Gigi Becali l-a ameninţat pe Dennis Man că, dacă nu va semna un contract de impresariere cu Giovanni Becali, nu va mai ajunge la Parma.

Becali vrea să o sară din schemă pe Anamaria Prodan, agentul lui Man. Conform surselor AS.ro, Gigi l-a introdus forţat pe Giovanni în negocieri, doar pentru ca soţia lui Reghecampf să nu câştige procentul de un milion de euro de la transferul istoric.

Laurențiu Reghecampf a mai pregătit în cariera sa echipe precum Gloria Bistrița, FC U Craiova, FC Snagov, Concprdia Chiajna, FCSB, Litex Lovech, Al Wahda și Al Wasl.

Reclamă

El a refuzat deja câteva oferte din zonele Arabe, după despărţirea de Al-Wasl.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și