Închide meniul

Borcea l-a făcut praf pe Coman! "N-ar fi avut loc în nicio echipă!" Reacția lui Becali

Antena Sport Publicat: 17 iulie 2020, 13:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Borcea l-a făcut praf pe Coman! "N-ar fi avut loc în nicio echipă!" Reacția lui Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florinel Coman, în tricoul FCSB

Cu toate acestea, Borcea îl consideră pe Coman cel mai talentat jucător din campionatul intern. Fostul acționar dinamovist susține că Becali i-a dat dreptate când i-a spus ca n-ar da 200.000 de euro pe el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea: "Nici 200.000 de euro n-aș da pe el" 

"Îl vedeți pe Coman… 15-20 de milioane de euro… El nu face 3 metri. Pai, nu-l ia nimeni, niciodată. I-am spus lui nașu, aseară, nici 200.000 de euro n-aș da pe el. Nu s-a supărat, mi-a dat dreptate. Nu aleargă, nu aleargă. Un jucător care nu aleargă, nu poate sa plece nicăieri. 

E păcat. Coman e un talent extraordinar. Are viteză, dribling, dar să nu alergi. M-am uitat la ultimele 3-4 meciuri ale lor, face doi pași dreapta, doi stânga. N-ar fi avut loc în nicio echipă. Nu știu cum îl ține antrenorul ăla în echipă", a răbufnit Borcea la Telekom Sport.

Borcea l-a lăudat pe Dennis Man

Dacă pe Coman l-a făcut praf, Borcea l-a lăudat pe Dennis Man, un lat jucător de la FCSB cu care Becali vrea să dea lovitura pe piața transferurilor.

"Man merita 15 milioane, el aleargă, are realizări, dar Coman nu merită nimic, deși e cel mai talentat dintre toți", a mai spus Borcea.

Reclamă

Man are 21 de ani și este cotat de transfermarkt.com la 5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și